Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu, reacție de cinci stele după dezvăluirea lui Gigi Becali. „Gest de Sărbători”

Victor Angelescu, finanțator la Rapid, a reacționat după ce a aflat că Gigi Becali i-a transmis lui Adrian Mititelu echipa de start a FCSB-ului.
12.12.2023 | 22:05
Victor Angelescu reactie de cinci stele dupa dezvaluirea lui Gigi Becali Gest de Sarbatori
Victor Angelescu, reacție de cinci stele după dezvăluirea lui Gigi Becali. „Gest de Sărbători”
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, i-a transmis lui Victor Angelescu că poate apela cu încredere la Gigi Becali înainte de meciul dintre Rapid și FCSB, pentru că patronul ”roș-albaștrilor” ar putea fi darnic și ar putea comunica echipa de start.

Victor Angelescu, reacție de cinci stele după dezvăluirea lui Gigi Becali

Victor Angelescu a gustat gluma și a numit gestul lui Becali drept ”unul frumos, de sărbători”. ”Cu FCSB când aveți meci? Să-l întrebați pe domnul Becali echipa. A făcut azi o dezvăluire incredibilă, cu două zile înainte de meci i-a transmis echipa lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Așadar, dacă vreți să aflați echipa, să-i dați un telefon. Nu glumesc! Ați mai auzit așa ceva? E unic mondial. De aia vă spun, dacă aveți un prieten comun cu domnul Becali”, a transmis Horia Ivanovici, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

”Înseamnă că a făcut un gest frumos de sărbători. Nu am mai auzit, nu vreau să comentez. E inedit. Mai e mult până la meciul nostru”, a reacționat Victor Angelescu. Între timp, patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a publicat un mesaj pe Facebook prin care l-a făcut ”iresponsabil” pe Gigi Becali pentru că a făcut dezvăluirea anului.

ADVERTISEMENT

”AFIRMAȚII IRESPONSABILE! Formula de start a echiei FCSB putea fi anticipata de oricine își desfășoară activitatea în fotbalul românesc, chiar și o mare parte din suporteri întrezăreau cel puțin 9- 10 din jucătorii ce urmau să înceapă meciul de aseară.

Deoarece: 1) Compagno nu joaca împotriva FCU. 2) Coman suspendat 3) Olaru în toate meciurile din Cupa a început meciul ca rezervă. 4) Contextul în care FCSB dispută un meci foarte important în economia câștigării campionatului, duminică în deplasare la CFR.

ADVERTISEMENT

5) Convingerea clară fără echivoc că poate învinge FCU și fără jucătorii mai sus enumerați. 6) Costantino a anticipat echipa FCSB încă de luni, singura neconcordanță a fost poziția lui Băluță în teren”, a scris patronul FCU Craiova 1948. În urmă cu mai multe ore, Gigi Becali anunța că i-a dat echipa lui Adrian Mititelu din milă, pentru că ”suntem în post”.

”I-am spus echipa lui Mititelu. I-am spus echipa dinainte. ‘Uite, bă, asta este echipa’. M-a rugat prin Dan Idita. ‘Domne, roagă-l pe Gigi, poate îmi spune și mie echipa, poate pot și eu să-l bat’. Pe cuvântul meu de onoare. Am zis că o să fac o echipă ca să poată și el să mă bată o dată. Mi-era milă de el! 20 de ani în fotbal, bagi milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cel mai milă îmi e de Mititelu. Niciodată nu m-a bătut. I-am zis lui Dan Idita că o să fac o echipă ca să mă bată și Mititelu o dată în 20 de ani. Dan Idita era supărat. Eu mă bucur că el, săracul, a câștigat, am satisfacție”, a declarat Gigi Becali în direct la FANATIK SUPERLIGA. Internauții nu au gustat această dezvăluire, unii dintre ei fiind de părere că Gigi Becali ar putea fi chemat la Comisia de Disciplină pentru că a desconsiderat competiția.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat)

Reacția de cinci stele a lui Victor Angelescu

ADVERTISEMENT