Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu, reacție după gafa lui Moldovan în Voluntari – Rapid 2-1: “O aberație”

Victor Angelescu, acționar al Rapidului, nu crede că există circumstanțe ca portarul Horațiu Moldovan să fie scos din poartă după gafele din meciul cu Voluntari.
08.08.2023 | 12:09
Victor Angelescu reactie dupa gafa lui Moldovan in Voluntari  Rapid 21 O aberatie
Victor Angelescu, reacție după gafa lui Moldovan în Voluntari - Rapid 2-1: “O aberație”
ADVERTISEMENT

Rapidul a pierdut 1-2 la Voluntari, iar unul dintre eroii negativi ai partidei a fost portarul Horațiu Moldovan, cel care își obișnuise fanii cu intervenții sigure. În acest context, Horia Ivanovici l-a întrebat pe Victor Angelescu în direct la FANATIK SUPERLIGA dacă Moldovan ar trebui să-și simtă postul de titular amenințat.

Victor Angelescu, reacție după gafa lui Moldovan în Voluntari – Rapid 2-1

Vreau să vă întreb ceva, asta cu tot el ne-a scos, tot el nu știu ce, cât o să mai meargă cu Moldovan?”, a întrebat Horia Ivanovici. Replica lui Angelescu a fost destul de clară, excluzând din start acest scenariu al retragerii lui Moldovan pe banca de rezerve. ”Astea sunt chestii strict legate de ziariști. Horațiu Moldovan nu ne-a scos pe noi, a scos echipa națională, a apărat excepțional, și-a câștigat locul de titular, iar în primele trei etape a fost foarte, foarte bun. Acum să fim serioși, orice portar de la Buffon până la oricine, greșește.

ADVERTISEMENT

Mi se pare normală și reacția lui, a spus că a greșit, dar să întrebi dacă-l scoatem din poartă, ce prostie e asta? E portarul echipei naționale”, a declarat Angelescu. Acționarul Rapidului a făcut referire la întrebarea adresată lui Moldovan după meciul cu Voluntari, mai exact ”Te temi că ai putea pierde locul de titular?”.

”Deci aveți încredere totală în el?”, a insistat Horia Ivanovici. ”Ar trebui să aveți toată lumea încredere în el. Uitați-vă ce meciuri a făcut la echipa națională. A apărat foarte bine, la noi primele etape a fost foarte bun și campionatul trecut și campionatul ăsta. Orice portar mai și greșește, nu e normal să-l punem la zid după ce a făcut un meci prost”, a replicat Angelescu.

ADVERTISEMENT

A revenit în discuție reacția lui Horațiu Moldovan după ce a primit întrebarea respectivă la flash-interviul de după meci. ”Adică reacția vi s-a părut normală reacția de la interviuri?”, a completat Ivanovici. ”Mi se pare normală reacția și la fel mi se pare foarte proastă întrebarea. Nu poți mai ales la poziția de portar dacă ai avut o gafă să te întrebe dacă te gândești să-l scoți, mai ales că a avut meciuri foarte bune în ultimul timp. E o aberație nu să-l scoți din poartă, doar că a greșit o dată. Fiecare jucător are concurentul lui, normal dacă greșești de mai multe ori de asta există rezerve, dar Horațiu sezonul ăsta a apărat foarte bine și, asta este, de data asta a greșit”, a concluzionat Angelescu.

Horațiu Moldovan, nervos la declarațiile de după meci

Imediat după partida pierdută la Voluntari, portarul Horațiu Moldovan a părut nervos la declarații și i-a reproșat reporterului că i-a pus o întrebare stupidă. ”Ce explicații? Eu mi-am bătut echipa singur. Îmi asum această înfrângere. Nu cred că au mai ajuns la poartă, s-au apărat. Nu m-am uitat pe reluări, dar primul șut m-a surprins. Sunt un portar de națională, trebuia s-o scot. La golul 2 am crezut că sunt singur.

ADVERTISEMENT

Nu a mai avut ce să facă Braun. Nu s-a întâmplat nimic. Nu cred că am făcut un joc prost, dar dacă începi de la 0-1, e greu. Pe unde mergem, peste tot, parcă jucăm acasă. E timpul să facem puncte. Avem timp să ne revenim. E normal să ne cheme suporterii, sunt alături de noi, le-am promis că vom fi acolo sus și nu suntem unde trebuia.

(n.r. te temi că ai putea pierde locul de titular?) Ai vrut tu să pui întrebarea asta? Să fie încă o știre bună? Probabil am făcut și meciuri bune și am scos echipa de multe ori. Sper să nu-mi pierd locul, dacă o să-l pierd, o să-l recâștig. E greu și dacă nu ești puternic mental cazi cu totul”, a răbufnit Moldovan.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. Pentru cei care au ratat emisiunea, aceasta poate fi urmărită în premieră pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Oficial și Fanatik, de la ora 17:30. Nu ratați nicio ediție din FANATIK SUPERLIGA!

Reacția conducerii Rapidului despre Moldovan

ADVERTISEMENT