Sport

Horațiu Moldovan s-a răstit la ziariști după gafele de la Voluntari: „Ai vrut tu să pui întrebarea asta?”

Horațiu Moldovan a cedat nervos la finalul partidei FC Voluntari - Rapid, scor 2-1 în meciul care a închis etapa a 4-a a SuperLigii. Portarul giuleștenilor s-a răstit la ziariști.
08.08.2023 | 00:10
Horatiu Moldovan sa rastit la ziaristi dupa gafele de la Voluntari Ai vrut tu sa pui intrebarea asta
Horațiu Moldovan s-a enervat pe reporteri la flash-interviu. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid a suferit prima înfrângere în noul sezon de SuperLiga, scor 1-2 cu FC Voluntari în meciul care a închis etapa a patra. Eșecul de pe stadionul „Anghel Iordănescu” este primul al lui Cristiano Bergodi de când a preluat Rapidul. Formația antrenată de Ilie Poenaru a înscris după două gafe ale portarului Horațiu Moldovan.

Horațiu Moldovan a explicat gafele din meciul cu FC Voluntari: „Primul șut m-a surprins”

Horațiu Moldovan a luat gol în secunda 11 a meciului cu FC Voluntari. Doru Andrei a șutat de la distanță, iar mingea a trecut surprinzător pe lângă portarul naționalei și a intrat în poartă. Înainte de pauză, Moldovan a ieșit hazardat la o centrare, iar mingea a intrat în poartă după ce l-a lovit în cap pe Braun.

ADVERTISEMENT

„Ce explicații? Eu mi-am bătut echipa. Nu cred că Voluntari a bătut Rapidul. Îmi asum această înfrângere. Nu cred că au mai ajuns la poartă decât o singură dată Voluntari. S-au apărat, dar e normal după ce înscrii două goluri ca echipă mai mică să stai în apărare.

Nu m-am uitat încă pe reluări, dar primul șut m-a surprins, a venit ciudat. Sunt un portar de națională trebuia să o scot 100%. La golul 2 am crezut că sunt singur, nu l-am mai văzut pe Braun. Nu a avut ce să facă Braun, am sărit contratimp”, a declarat Horațiu Moldovan.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan s-a răstit la ziariști după gafele de la Voluntari: „Ai vrut tu să pui întrebarea asta?”

La finalul meciului, suporterii giuleșteni care au dominat fondul sonor de pe stadionul „Anghel Iordănescu” i-au băgat în ședință pe jucători. Horațiu Moldovan s-a răstit la ziariști, la flash-interviu, când a fost întrebat dacă ar putea fi înlocuit de Cristiano Bergodi.

„Nu cred că se întâmplă nimic. În seara asta nu cred că am făcut un joc neapărat prost. Dacă începi de la 0-1 și 1-2 e greu. Într-adevăr, este o echipă cu presiune (n.r. Rapid). Peste tot unde mergem parcă am jucat acasă. E timpul să facem puncte.

ADVERTISEMENT

Este bine totuși că este doar etapa a patra, avem timp să ne revenim și poate la final o să ne bucurăm. E normal să ne cheme. Ei vin după noi meci de meci, sunt alături de noi. Le-am promis că vom fi acolo sus și nu am început la fel de bine pe cât trebuia. 

(n.r. te temi că ai putea pierde locul de titular?) Ai vrut tu să pui întrebarea asta? Să fie încă o știre bună? Probabil am făcut și meciuri bune și am scos echipa de multe ori. Sper să nu-mi pierd locul, dacă o să-l pierd, o să-l recâștig. E greu și dacă nu ești puternic mental cazi cu totul”, a mai spus Horațiu Moldovan.

ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila simte presiunea de la Rapid: „Trebuie să ne trezim”

Rapid se află pe locul 8 în SuperLiga, după 4 etape, cu 5 puncte acumulate. Prea puțin pentru giuleșteni care au ca obiectiv în acest sezon clasarea pe unul dintre locurile 1-3. Claudiu Petrila a debutat în culorile „alb-vișiniu”, fiind introdus de Bergodi în minutul 55 în locul lui Costache.

Totuși, fotbalistul împrumutat de la CFR Cluj nu a reușit să își ajute echipa. „Am încercat să fac câte de bine pot, dar din păcate nu am putut să ajut azi. Ne-am creat ocazii, am avut șanse, dar din păcate astăzi nu a intrat mingea pur și simplu. Tot ce trebuie să facem este să ne revenim pentru meciul de acasă cu Petrolul pentru că trebuie să câștigăm neapărat.

(n.r. cum a fost acomodarea la Rapid?) Destul de ușoară, mă știam cu aproape toți colegii, m-au primit bine și m-au făcut să-mi fie mult mai ușor. (n.r. altă presiune față de CFR Cluj) E presiune mult mai mare, e normal, suntem la Rapid și trebuie să ne trezim cât de repede. Concurență e peste tot, dar asta consider că doar ne poate ajuta pe viitor”, a spus și Claudiu Petrila.

ADVERTISEMENT
Tags: