Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu, ultimele detalii despre transferul lui Rareș Pop de la UTA la Rapid. „Avocații discută acum de acte”

Victor Angelescu, acționarul Rapidului, a lămurit care e situația transferului lui Rareș Pop la Rapid. Informații proaspete.
12.02.2024 | 16:59
Victor Angelescu ultimele detalii despre transferul lui Rares Pop de la UTA la Rapid Avocatii discuta acum de acte
Rareș Popa este evaluat de Transfermarkt la 400.000 de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferul lui Rareș Pop. Patronul „giuleștenilor” a comentat și situația lui Alexandru Albu, dorit de CFR Cluj.

Victor Angelescu a explicat care e situația lui Rareș Pop: „El va rămâne la UTA, urmează să și parafăm actele”

Victor Angelescu a ținut să pună capăt discuțiilor în privința transferului lui Rareș Pop la Rapid: „Din punct de vedere comercial am ajuns la o înțelegere. El va rămâne la UTA, urmează să și parafăm actele. Suntem înțeleși din punct de vedere comercial între cluburi”.

ADVERTISEMENT

Angelescu explică faptul că Rapid a încercat să simplifice formalitățile: „Necesitatea nu e așa de mare pentru că nu îl aducem aici acum. Avem o înțelegere că rămâne la UTA și va veni la vară. Ar fi trebuit să facem și un acord de împrumut. 

Trebuia să mai facem două acte. Să vedem acuma, avocații vorbesc și cred că cel mai simplu ar fi să semnăm după și să vină direct în vară”.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu îi asigură pe fanii Rapidului că transferul este realizat: „Ar fi trebuit să îl împrumutăm”

Victor Angelescu e convins că nu se mai poate întâmpla nimic și Rareș Pop este jucătorul Rapidului: „Dar vom vedea ce decizie luăm, dacă există comentarii pe contracte sau nu. Ar fi trebuit să îl împrumutăm. Eu zic că e mai simplu așa. 

Din punctul meu de vedere nu mai poate să apară nicio surpriză pentru că suntem înțeleși între cluburi și cu jucătorul. Acuma trebuie semnat”, a mai spus oficialul Rapidului la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Tot Angelescu a oferit și detaliile financiare ale transferului lui Rareș Pop la Rapid: „Păi ne-am oprit, îl voiam mai demult și este de perspectivă. Va rămâne pănă la finalul sezonului la UTA. Ni-l doream, este un copil pe care vrem să ne bazăm în viitor, unul dintre copiii foarte talentați din campionatul nostru. Avem o strategie clară, să avem mulți jucători tineri care să facă pasul la echipele naționale ale României.

Încercăm să aducem cât mai mulți jucători de valoare și cu un anumit potențial. De când a început să joace în Liga 1 l-am văzut, este mai simplu să îl urmărești când joacă la noi în campionat. Știți că au mai fost discuții în trecut pentru aducerea lui, dar acum am reușit să ajungem la o sumă corectă și am perfectat transferul”.

ADVERTISEMENT

Cât plătește Rapid pentru Rareș Pop

Rapidul va plăti o sumă importantă pentru jucătorul celor de la UTA și ajunge la 2,3 milioane de euro cheltuiete pe transferuri în acest sezon: „700.000 de euro și este un procent, dacă nu mă înșel de 20%. Contractul este pe cinci ani și jumătate, dar cinci ani la noi pentru că rămâne la UTA. Așa credem și noi (n.r. că este un jucător de perspetivă) că doar am plătit această sumă pentru el.

Vom vedea cum va juca când va veni în vară, dar la noi este un mediu propice pentru tinerii jucători și cred că se va dezvolta frumos. El termină acum, tocmai de asta l-am lăsat acolo ca să își termine liceul, să dea bacalaureatul și dacă va dori îl vom ajuta cu facultatea în București, mai mult ca sigur.

Lovitură este când o să demonstreze și o să valorificăm. Până atunci este o lovitură de imagine și este un jucător care are un potențial foarte mare. La toți jucătorii tineri trebuie să așteptăm să și vedem că demonstrează și normal că depinde și de noi cum îl vom crește. Nu are nicio clauză”.

Victor Angelescu îi liniștește pe suporterii Rapidului în privința transferului lui Rareș Pop

ADVERTISEMENT