Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Albu de la Rapid la CFR Cluj?! „Astăzi, 12 februarie, nu se mai face nimic”. Ce spune Angelescu de noul contract

CFR Cluj forţează transferul lui Alexandru Albu de la Rapid în ultimele ore de mercato. Dar, Victor Angelescu a declarat că este exclus ca mijlocaşul să plece acum.
12.02.2024 | 15:10
Albu de la Rapid la CFR Cluj Astazi 12 februarie nu se mai face nimic Ce spune Angelescu de noul contract
Albu de la Rapid la CFR Cluj?! „Astăzi, 12 februarie, nu se mai face nimic”. Ce spune Angelescu de noul contract. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Relaţiile comerciale dintre Rapid şi CFR Cluj sunt excelente, mai mulţi jucători fiind vânduţi de Neluţu Varga în Giuleşti. În ultimele ore ale ferestrei de mercato forţează şi ardelenii un transfer de la Rapid.

Albu de la Rapid la CFR Cluj?! „Astăzi, 12 februarie, nu se mai face nimic”

Adi Mutu îl vrea în Gruia pe Alexandru Albu, intrat în ultimele 6 luni de contract. Finanţatorul Rapidului, Victor Angelescu, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că deocamdată nu se pune problema unui transfer:

ADVERTISEMENT

“Nu se pune problema. Nu îl dăm la CFR Cluj în perioada de transferuri. Este un jucător pe care ne bazăm. Sigur nu se va transfera la CFR Cluj în această perioadă de mercato.

Vedem la vară. În momentul de faţă nu am semnat prelungirea. Noi i-am propus un lucru, el a… Există negocieri, vedem dacă le vom finaliza. Dacă ne înţelegeam cu clubul, ar fi fost semnat. Astăzi, 12 februarie, nu se mai face nimic.

ADVERTISEMENT

“Nu ne-am gândit să îl dăm acum”

Nu m-a mirat interesul de la CFR Cluj pentru Albu. Este un jucător foarte bun, a intrat în ultimele 6 luni de contract. Ştiam de discuţii, avem o relaţie fair-play între cluburi.

Dar nu se pune problema în acest moment. Nu pot să intru în detalii. Nu avea cum să fie o ofertă foarte bună financiar pentru noi pentru că jucătorul este în ultimele 6 luni.

ADVERTISEMENT

Nu ne-am gândit să îl dăm acum. Avem doi mijlocaşi accidentaţi şi ne bazăm pe el până la finalul sezonului cel puţin. CFR Cluj nu avea cum să ne dea mulţi bani.

Discuţiile au fost corecte, am vorbit şi cu ei, avem o relaţie bună. Dar i-am refuzat”, a spus Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu ar putea ajunge gratis la CFR Cluj în vară. Mijlocaşul a fost transferat definitiv de Rapid de la Concordia Chiajna în 2022 pentru 150.000 de euro.

Albu de la Rapid la CFR Cluj?! „Astăzi, 12 februarie, nu se mai face nimic”

ADVERTISEMENT