Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Becali, uluit de „bomba zilei” detonată de Fanatik. „Titular pe viață”

România se pregătește de duelul cu Kosovo, al doilea meci din septembrie.
12.09.2023 | 14:25
Victor Becali uluit de bomba zilei detonata de Fanatik Titular pe viata
Victor Becali îl critică pe Edi Iordănescu, după ce a decis ca George Pușcaș să fie titular cu Kosovo. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În primul meci, tricolorii s-au duelat cu Israel. Adversarii au dominat partida, dar în final, puteam înscrie pentru victorie, însă George Pușcaș a avut o ratare incredibiă. Ratarea a fost atât de mare încât a devenit un inamic public al fanilor României.

George Pușcaș, titular cu Kosovo

În ciuda discuțiilor fanilor, Edi Iordănescu a decis să îl titularizeze pe George Pușcaș. Victor Becali spune, în glumă, că Pușcaș ar trebui să fir titular pe viață. El spune că argumentul egat de puterea sa nu este valid.

ADVERTISEMENT

Impresarul spune că atacantul nu mai este dorit la echipa lui de club și crede că nu ar trebui să trimitem în teren jucători care stau bine din punct de vedere fizic, ci avem nevoie de fotbaliști care să joace fotbal.

Eu zic pe George Pușcaș să îl facem titular pe viață. Să începem echipa națională cu George Pușcaș și să fie titular pe viață. Știți care e problema? După ce s-a întâmplat cu Israel, orice antrenor ar fi bulversat.

ADVERTISEMENT

Nu știi ce să faci. Nu e simplu. Nici nu ne apărăm, nici nu atacăm, nici noi nu știm ce facem Și Edi, antrenorul, e dezamăgit de ceea ce se întâmplă. E bulversat. Ne lipsesc multe, e greu.

Ne lipsesc jucători de calitate și cu personalitate. S-a dovedit că nu avem personalitate, la meciul cu Israel. AU cam făcut ce au vrut cu noi. Norocul ne-a ținut așa, să nu pierdem meciul. Ne lipsesc multe lucruri, e greu să le poți enumera pe toate pentru că sunt multe care ne lipsesc.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că suntem favoriți. Eu cred că noi nu mai suntem favoriți cu nimeni. Cu nicio echipă nu mai suntem favoriți. Au jucători, e o echipă mai agresivă, noi și la ei am avut noroc. Nu poți să mergi mereu la noroc, trebuie să jucăm fotbal.

Eu nu am o problemă cu George Pușcaș, dar văd la televizor foștii mari fotbaliști. Pușcaș nu prea joacă acolo la ei, ei vor să îl vândă. Dacă vrei talie, îl aducem pe luptătorul Ghiță și pe Moroșanu. Nu ne luptăm, jucăm fotbal”, a spus Victor Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 10:30.

Victor

ADVERTISEMENT