Life

Victor Dorobanțu, dezvăluiri despre actorii din Wednesday: „Jenna Ortega era impresionată de faptul că, în România, poți merge în siguranță noaptea pe stradă, ca femeie“

Victor Dorobanțu a făcut dezvăluiri despre marii actori cu care a jucat în Wednesday. Serialul se bucură acum de un succes fenomenal.
10.12.2022 | 20:32
Victor Dorobantu dezvaluiri despre actorii din Wednesday Jenna Ortega era impresionata de faptul ca in Romania poti merge in siguranta noaptea pe strada ca femeie
Victor Dorobanțu, dezvăluiri despre actorii din Wednesday. Foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Magicianul Victor Dorobanțu a interpretat personajul Thing în serialul fenomen Wednesday și a făcut dezvăluiri despre marii actori cu care a avut ocazia să joace. Jenna Ortega, catalogată drept foarte sobră, iar Luis Guzman i-a devenit un prieten apropiat.

Actorii din Wednesday, prin ochii lui Victor Dorobanțu. Cum i-a privit pe Jenna Ortega, Luis Guzman și Catherine Zeta Jones

Nu doar că a interpretat personajul Thing în Wednesday, dar Victor Dorobanțu s-a și numărat printre preferații lui Tim Burton, celebrul regizor având numai cuvinte de laudă la adresa magicianului român.

ADVERTISEMENT

În serialul fenomen, filmat în România, Thing este unul dintre personajele principale. Are numeroase scene alături de Morticia și Gomez Adams, interpretați de Catherine Zeta Jones și Luis Guzman, dar cel mai mult apare alături de Wednesday, jucată de Jenna Ortega.

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, Victor Dorobanțu a catalogat-o pe celebra actriță ca fiind sobră. El a mărturisit că era atât de angrenată în personaj, încât cu greu a reușit să o facă să râdă de câteva ori.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte greu să o fac să râdă, în anumite momente. Ea spune că este o fire rece. Nu este chiar așa, dar acolo, pe platou, era atât de dedicată personajului, încât nu prea puteai s-o faci să râdă din orice.

Desigur, am filmat împreună șase-șapte luni de zile, dar, în marea majoritatea timpului, ea era conectată și dedicată personajului“, a spus Victor Dorobanțu, conform sursei menționate anterior. 

ADVERTISEMENT

În România, Jenna Ortega s-a plimbat mult pe străzile Capitalei și a fost impresionată de faptul că s-a simțit în siguranță.

„Am avut și momente când am putut să ne petrecem timpul liber împreună, dar nu puteai să scoți prea mult de la ea. Știu că se plimba foarte mult după filmări, prin București.

ADVERTISEMENT

Era impresionată de faptul că, în România, poți merge în siguranță noaptea pe stradă, ca femeie“, a adăugat actorul din Wednesday.

Distribuția serialului Wednesday, fascinată de țara noastră. Luis Guzman și-a sărbătorit ziua de naștere în România

Victor Dorobanțu a mărturisit că actorii ce fac parte din distribuția serialului Wednesday au vizitat multe locuri din România și chiar el i-a dus în multe dintre acestea cu mașina personală.

„La Castelul Bran, erau toți curioși ce e cu Dracula. Le-am explicat că nu era Dracula, ci Vlad Țepeș. I-am plimbat și în zona de litoral, la munte, au fost foarte curioși, auziseră destule lucruri despre România. Asta au văzut, nu au văzut neapărat lucrurile rele“, a dezvăluit Victor Dorobanțu.

Pe de altă parte, cu Luis Guzman chiar s-a împrietenit, actorul sărbătorindu-și ziua de naștere în România, cu bucate tradiționale. Iar când vine vorba de Catherine Zeta Jones, l-a cucerit pe Victor Dorobanțu cu feminitatea sa.

„Am fost o familie, aveam rulotele una lângă alta. Luis Guzman mi-a fost ca un frate și este prietenul meu cel mai bun din producție.

M-am înțeles fenomenal cu el. I-am serbat ziua în România, s-a distrat copios, cu muzică tradițională, cu bucate și băuturi tradiționale. Și a fost foarte fain. Iar Catherine, dacă ar fi să aduni toată feminitatea de pe planetă într-o singură persoană, ea este. În orice context o găseai, era o divă“, a mărturisit Victor Dorobanțu.

ADVERTISEMENT
Tags: