Life

Netflix, încă o lovitură pentru România! Vedeta din Wednesday aruncă bomba

Victor Dorobanțu, Mânuța din serialul Wednesday, a dezvăluit ce se întâmplă cu cel de-al doilea sezon al producției care a înnebunit planeta.
20.11.2023 | 14:15
Netflix inca o lovitura pentru Romania Vedeta din Wednesday arunca bomba
Victor Dorobanțu, dezvăluiri despre Wednesday. Ce se întâmplă cu George Burcea. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Victor Dorobanțu, Mânuța din Wednesday, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că a auzit pe surse semi-oficiale că filmările pentru al doilea sezon vor începe în primăvara anului viitor, însă el nu a fost contactat, deocamdată, de producători!

Victor Dorobanțu n-a fost sunat (încă) pentru a face parte din al doilea sezon Wednesday

Întrebat dacă George Burcea se află în State pentru serial, Victor Dorobanțu a negat acest lucru. A spus că actorul s-a dus în America pentru chestiuni personale. Mânuța din Wednesday ne-a mai povestit și despre protestul actorilor de la Hollywood și de ce s-a solidarizat cu ei, deși nu este membrul sindicatului care a pus lacăt cetății filmului pentru câteva luni.

ADVERTISEMENT

Victor Dorobanțu ne-a zis că e foarte important ca un actor, chiar dacă nu face parte din SAG-AFTRA (Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists), să arate respect pentru o cauză atât de sensibilă.

Tocmai din solidaritate cu actorii, regizorii și scenariștii de la Hollywood, Victor Dorobanțu n-a participat la nicio lansare de film. Lucru de care, de pildă, Andra Gogan nu a ținut cont, fapt pentru care a fost pusă la zid.

ADVERTISEMENT

Mânuța a spus că în mod clar prezența Andrei Gogan pe covorul roșu, la o lansare din State, nu a fost una intenționată. O califică drept o „greșeală stupidă” și atâta tot. Revenind, însă, la Wednesday, actorul ne-a mai zis că următorul sezon din Wednesday cu siguranță nu se va filma în țara noastră.

Al doilea sezon NU se va mai filma în România. Ce face George Burcea, de fapt, în Statele Unite: „E cu treburi personale”

„S-au lansat niște zvonuri semi-oficiale cum că s-ar filma serialul în Irlanda. Pe mine nu m-a anunțat încă nimeni personal, deci nu pot să bag mâna în foc, dar pe toate site-urile de profil scrie că se filmează în Irlanda în primăvară. Până atunci, nu știu. Aștept să mă anunțe și pe mine.

ADVERTISEMENT

George e în State cu treburi personale, n-are nicio legătură cu serialul, n-are nici cea mai mică legătură. Acum dacă s-a vehiculat atât de mult că se filmează în locul cutare, acum nu știu ce să zic…

Am văzut că au scris cei de la Deadline, care de obicei nu dau știri false sau chestii de genul ăsta. Eu am auzit multe variante (n. red.: despre locul în care s-ar filma următorul sezon din Wednesday), ba în Londra, ba în… Dar, clar, nu în România. Asta în mod sigur”, a declarat Victor Dorobanțu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mânuța din Wednesday, dezvăluiri despre protestul actorilor de la Hollywood

Victor a spus și cine crede că ar putea fi noul personaj, anunțat deja de Netflix, din sezonul al doilea. Printre variantele la care Mânuța se gândește se află vărul It și mama Morticiei Addams.

„Acum abia s-a terminat protestul actorilor, e normal să își ia un timp, să pregătească studiourile și toate cele, după care lucrează cu actorii pe contracte, pe negocieri, pe blabla. Ce mai știu sigur, asta a fost anunțat de Netflix, că va fi un personaj nou în familie, în serial.

Nu știu care e ăla. Din ce știu eu din povestea familiei Addams mai era vărul It, ăla păros. Și mai era mama Morticiei. Asta au anunțat clar: că o să fie un nou personaj”, a continuat Victor Dorobanțu, pentru FANATIK.

Victor Dorobanțu: „Netflix dacă mă contacta, eu nu le răspundeam la mail-uri”

„Eu nu sunt membru SAG, dar dacă ești actor și știi ce înseamnă respectarea drepturilor când te duci prin State, dar chiar și în România au influență, nu te pui cu ei. Nu treci de linia protestului lor. Nu vezi să facă cineva în România chestia asta. 

Ei au influență chiar și dacă filmează în România. Sunt reprezentați și protejați de SAG. Eu nu sunt membru. Chiar dacă vreau să fiu și, între ghilimele, ești cam nevoit să fii, nu faci chestii de genul. Respecți un astfel de protest. Intri pe un blacklist și te trezești că nu te mai bagă nimeni în seamă.

Oricum, au luptat pentru niște drepturi esențiale, pentru măriri de dividende care nu mai erau actualizate din anii 1990 plus treaba cu inteligența artificială. Sunt chestii pe care nu poți să le ignori.

Să zici că nu-ți pasă și tu să mergi la lansări de filme, la evenimente….  Netflix dacă mă contacta, eu nu le răspundeam la mail-uri. Renunțam și la premierele de film…”, ne-a mai spus Victor Dorobanțu despre importanța protestului inițiat de SAG, care a zguduit din temelii Hollywood-ul.

ADVERTISEMENT