Life

Câți bani face, de fapt, Andra Gogan, lună de lună. Cifrele exacte

FANATIK a aflat câți bani face, de fapt, Andra Gogan! Idolul adolescenților din România nu se numără printre cele mai bogate artiste de la noi, în ciuda faimei.
05.07.2023 | 17:00
Cati bani face de fapt Andra Gogan luna de luna Cifrele exacte
Câți bani face Andra Gogan, de fapt. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Andra Gogan a reușit să se impună în lumea artistică prin spectacolele sale de dans și muzică, dar și prin producțiile video! Câți bani îi aduc în buzunar aceste activități? FANATIK a aflat cifrele reale din spatele succesului influenceriței!

Câți bani face Andra Gogan, de fapt?

Când spui Andra Gogan și găsești numele ei peste tot te aștepți să fie în vreun top al tinerelor milionărese în euro! Lucrurile nu stau, însă, chiar așa. Vedeta care a ajuns să facă show și la Sala Palatului nu a ajuns, cel puțin oficial, să se poată declara putred de bogată. Doar că… asta nu înseamnă că nu produce sume consistente!

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, grosul banilor vine din rețelele de socializare, nicidecum din concertele pe care tânăra le susține prin țară. Spunem asta deoarece  majoritatea profiturilor obținute sunt din producțiile video și audio gestionate de două firme: una a ei, alta a mamei sale.

Cântăreața face bani din mai multe direcții

Tânăra cu aproape 2 milioane de urmăritori pe TikTok are o afacere deschisă în anul 2018, pe vremea când avea doar 20 de ani. SRL-ul nu a dus-o, până acum, pe culmile bogăției. La un calcul simplu, potrivit datelor obținute de FANATIK, în anul 2022, Andra câștiga din business-ul personal peste 2.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Mai exact, tânăra deține compania Dream High Entertainment SRL. Este cea prin care Andra Gogan realizează producțiile video cu care a făcut milioane de vizualizări pe YouTube. Pe anul 2022, profitul net raportat de Andra Gogan era de 158.850 de lei. Vorbim, așadar, de un câștig net de aproximativ 2.600 de euro pe lună.

Dacă analizăm nevoile pe care le are un artist, plus că în proiectele sale e implicat și fratele ei, Răzvan, nu e nici pe departe vreo sumă astronomică!

ADVERTISEMENT

Firma mamei sale, profit de 829.014 lei în al doilea an de pandemie

Cifra de afaceri rulată cu această companie a fost, în 2022, de 203.902 lei. E drept, în creștere față de anul 2021, când era de 46.280 lei. Până la deschiderea acestei firme, cea care gestiona situația financiară, income-urile, cu alte cuvinte, a fost mama dansatoarei și cântăreței, Daniela Gogan. De altfel, firma mamei sale este și azi activă. Aceasta e a doua sursă oficială de câștig pentru interpreta artistică.

Cu firma aflată pe numele mamei sale, Andra Gogan își rotunjește veniturile de la un an la altul. În 2022, de pildă, Fargo Production SRL, căci despre această întreprindere e vorba, avea un  profit de 110.455 de lei.

ADVERTISEMENT

Adevăratul boom, conform raportărilor și datelor Ministerului de Finanțe l-a dat în anul fiscal anterior, 2021. În al doilea an al pandemiei, firma care se ocupă de activitatea muzicală a Andrei Gogan a înregistrat un profit de, atenție, 829.014 lei!

Trebuie precizat că toate sumele despre care vorbim nu se duc în integralitate în portofelul Andrei! Și părinții ei au o cotă parte.  E un lucru de înțeles, având în vedere că ei sunt cei care s-au ocupat, mai ales la începuturi, de promovarea celor doi frați.

Andra Gogan câștigă și din TikTok, Instagram și OkyToky

Mai trebuie specificat și faptul că Andra Gogan are anumite contracte de publicitate. Și din acestea îi vin cu siguranță sume frumoase. Mai face bani și din TikTok și Instagram! Sunt două rețele unde are o comunitate numeroasă de admiratori.

O altă platformă din care Andra Gogan face bani este OkyToky. Fanii care vor să stea de vorbă cu ea, preț de câteva minute, trebuie să pună ceva bani pe masă. După cum a dezvăluit FANATIK de curând, un minut de conversație cu Andra Gogan costă 30 de dolari!

ADVERTISEMENT