Fotbal intern

Victor Piţurcă a vorbit pentru prima dată despre stopul cardio-respirator suferit de vărul său, Eugen Neagoe: “Eu trebuia să fac 250 de infarcturi”

20.08.2019 | 15:45
Victor Piturca a vorbit pentru prima data despre stopul cardiorespirator suferit de varul sau Eugen Neagoe Eu trebuia sa fac 250 de infarcturi

Fostul antrenor al lui Dinamo, Eugen Neagoe, a fost secundul lui Victor Piţurcă la mai multe echipe, inclusiv FCSB şi echipa naţională, înainte să treacă în postura de “principal”. “Piţi” a vorbit pentru prima dată despre stopul cardio respirator pe care l-a suferit vărul său în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova, de pe 21 iulie. 

Victor Piţurcă a vorbit pentru prima dată despre stopul cardio-respirator suferit de vărul său, Eugen Neagoe

Piţurcă a declarat că el trebuia să sufere 250 de infarcturi la câte demisii şi înjurături şi-a auzit pe stadioane: “Surprize de genul ăsta, neplăcute…Şi mai glumeam, câte demisii mi s-au cerut mie, câte înjurături. Trebuia să fac vreo 250 de infarcturi…Cum să iau pastile? Nu, aşa eşti clădit. Eu cu Eugen Neagoe vorbeam foarte rar.

Am vorbit atunci când mi s-a spus că va prelua Dinamo şi, în rest, nu am avut timp. Cred că a speriat pe toată lumea care era în faţa micului ecran. Sper că va fi bine, va fi sănătos, ca să poată să antreneze în continuare. Pentru că asta e viaţa lui”, a spus Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă a vorbit pentru prima dată despre stopul cardio-respirator suferit de vărul său, Eugen Neagoe: "Eu trebuia să fac 250 de infarcturi"
Victor Piţurcă a vorbit pentru prima dată despre stopul cardio-respirator suferit de vărul său, Eugen Neagoe: “Eu trebuia să fac 250 de infarcturi”

În minutul 25 al meciului din etapa a II-a din Casa Pariurilor Liga 1 dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă şi a avut mare noroc cu intervenţia promptă a echipajelor de pe ambulanţă. El a ieşit din spital câteva zile mai târziu şi chiar dacă s-a anunţat că va rămâne la Dinamo, cele două părţi s-au despărţit.

Eugen Neagoe avea nevoie o perioadă mai mare de pauză pentru a reveni pe bancă şi Dinamo era într-o situaţie dificilă, astfel că o astfel de decizie era uşor de intuit. La “câini” a venit Dusan Uhrin Jr. care are sarcina de a scoate echipa din penuria de rezultate în care se află.