Sport

Victor Pițurcă, discurs fără precedent la adresa lui Gigi Becali: „E anti-sport, nu anti-fotbal. Ce fotbal să știe?”. L-a luat în colimator și pe Florinel Coman: „La națională e inexistent”

Victor Pițurcă l-a criticat dur pe Gigi Becali. Fostul selecționer a avut un discurs fără precedent la adresa patronului de la FCSB.
11.04.2024 | 17:11
Victor Piturca discurs fara precedent la adresa lui Gigi Becali E antisport nu antifotbal Ce fotbal sa stie La luat in colimator si pe Florinel Coman La nationala e inexistent
Victor Pițurcă l-a atacat pe Gigi Becali. Discurs dur al fostului selecționer la adresa patronului FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă l-a lovit în plin pe Gigi Becali, care se pregătește să celebreze titlul alături de FCSB. Fostul selecționer al României susține că, în cazul în care FCSB va câștiga campionatul, se întâmplă să fie doar o întâmplare. „Piți” l-a luat la țintă și pe Florinel Coman.

Victor Pițurcă, discurs fără precedent la adresa lui Gigi Becali: „E anti-sport, nu anti-fotbal. Ce fotbal să știe?”

Victor Pițurcă, unul dintre cei mai renumiți antrenori de fotbal din România, l-a atacat dur pe Gigi Becali. „Satana” susține că FCSB a luat campionatul pentru că nu a avut adversari puternici. Susținător al CSA Steaua în războiul pentru identitate și palmares cu FCSB, Pițurcă este de părere că adevărata forță a FCSB-ului se va vedea în cupele europene.

ADVERTISEMENT

„Știm cine face echipa, știm cine face schimbările. N-au adversar puternici în campionatul ăsta și au reușit să câștige campionatul. Examenul adevărat va fi în cupele europene. Ce vor face?

Dacă vor păți ca anii trecuți, atunci e foarte rău. Poate patronul-antrenor are sclipiri de mare antrenor și poate ajunge chiar în grupele Ligii Campionilor. 

ADVERTISEMENT

Ce să învețe? Nu e anti-fotbal, e anti-sport. Eu știu foarte bine, ce fotbal să știe? Câștigă, plânge de bucurie. El vrea să fie antrenor. Bineînțeles că se pot spune multe, dar nu vreau să intru în subiectul ăsta de a vorbi de anumite persoane, fiindcă e încurajat. Vor unii să-i dea diplome. Chestii de 2 lei care se pot întâmpla doar în fotbalul românesc”, a declarat Victor Pițurcă, la TV Digi Sport.

Victor Pițurcă l-a luat în colimator și pe Florinel Coman: „La națională e inexistent”

Victor Pițurcă este de părere că Florinel Coman s-a „aprins” târziu. „Piți” susține că „șeptarul” de la FCSB, golgheter al „roș-albaștrilor”, ar fi trebuit să joace deja pentru cluburile de top din afară.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali a investit bani mulți într-un Coman, în alți jucători. Dar totul se vede după câțiva ani. Coman trebuia să fie plecat acum de la FCSB. El trebuia să facă la sală de când a ajuns la FCSB.

El după nu știu câți ani a făcut sală… Coman când vine la echipa națională este inexistent. La echipa națională dă de un adversar greu, la națională trebuie să facă ambele faze, dar la FCSB nu.

ADVERTISEMENT

Face 4-5 sprinturi, iar când ajunge în atac dă de o stâncă cu care nu se poate bate. După ani de zile trebuia să vină și ziua când să câștige campionatul”, a mai spus Victor Pițurcă.

„Investițiile nu s-au ridicat la nivelul Rapidului”

„Nu pot să analizez foarte bine pe Rapid pentru că mi-e teamă că-i deranjez pe oamenii de acolo. Ei încearcă să facă doar lucruri bune. Investițiile nu s-au ridicat la nivelul clubului Rapid și la nivelul a ceea ce vor să obțină ca performanță”, a spus Victor Pițurcă despre Rapid.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota pentru „2” la meciul CFR Cluj - FCSB