Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„N-am văzut nicio demisie, nimic. Haos total!” CSA Steaua, la pământ! Victor Pițurcă, negru de supărare. „Au fost mințiți”

CSA Steaua a ratat play-off-ul din Liga 2, iar la echipa Armatei domneşte haosul. Formaţia se luptă pentru evitarea retrogradării, iar fostele glorii se simt minţite.
12.03.2024 | 12:00
Nam vazut nicio demisie nimic Haos total CSA Steaua la pamant Victor Piturca negru de suparare Au fost mintiti
„N-am văzut nicio demisie, nimic. Haos total!” CSA Steaua, la pământ! Victor Pițurcă, negru de supărare. „Au fost mințiți”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Proiectul CSA Steaua a mai primit o lovitură. De această dată pe plan sportiv. Echipa antrenată de Daniel Opriţa a ratat play-off-ul din liga secundă şi se va lupta pentru evitarea retrogradării.

CSA Steaua, la pământ! Victor Pițurcă, negru de supărare. „Au fost mințiți”

Mai mult, problemele legate de dreptul de promovare în SuperLiga nu s-au rezolvat şi deocamdată nu sunt perspective optimiste şi din acest punct de vedere. Valeriu Răchită a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că fostele glorii, în frunte cu Victor Piţurcă, se simt minţite:

ADVERTISEMENT

Nu-i înţeleg pe fotbaliştii ăia. Sunt îmbrăcaţi în roş-albastru. N-am văzut jucători mai slabi. Parcă în niciun an nu a fost aşa slabă echipa. Anul trecut, cu Opriţa, echipa a încheiat pe locul doi, loc de promovare.

Săptămâna trecută am vorbit cu Victor Piţurcă. Era foarte supărat de situaţia de la echipă. Toţi jucătorii care au câştigat Cupa Campionilor, sunt aproape de echipa asta. 

ADVERTISEMENT

Au avut o şedinţă prin octombrie-noiembrie cu secretari de stat de la Ministrul Apărării, vorbim de grupul marilor jucători: Piţurcă, Tudorel Stoica, Majearu, Bumbescu, Iovan… 

“Piţi vrea să facă o conferinţă prin care să se delimiteze de conducerea clubului şi ministerului”

Au fost promisiuni cu subiect şi predicat că până în vară se va rezolva problema clubului de drept public, iar din vara anului 2024, echipa să înceapă cu drept de promovare. Este supărat extrem de rău.

ADVERTISEMENT

Iar dacă nu se va întâmpla nimic, va ieşi într-o conferinţă de presă cu toţi marii jucători în care să spună că ei nu mai cred în nimic. Rămân cu sufletul alături de Steaua, dar echipa asta nu mai are ce să caute. 

Se cheltuie bani degeaba. La U19, FCSB le-a dat 5-1 celor de la Steaua. Şi Piţi şi gloriile au fost minţiţe. Vrea să facă o conferinţă prin care să se delimiteze de conducerea clubului şi ministerului.”, a dezvăluit Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: “Acolo este un haos total. Cum poţi tu să antrenezi într-un haos?”

Horia Ivanovici nu îl vede pe Daniel Opriţa drept principal vinovat pentru situaţia în care se află CSA Steaua. În schimb, moderatorul FANATIK SUPERLIGA îi critică pe oficialii clubului, care nu reuşesc de ani de zile să rezolve problemele:

“N-am văzut nicio demisie, nimic. Haos total! Anul trecut, când n-au fost meciuri mai bune, l-am acuzat pe Opriţa. Anul ăsta chiar nu-l mai acuz pe Opriţa. Băiatul ăsta nu mai ştie de capul lui. A început campionatul, fă strategia.

După o lună a vorbit generalul cu unul, cu altul. Apoi facem societate, dar până facem societate să dai şi opt afară. După încă două-trei săptămâni, s-a închis tot. 

Eu nu spun că Opriţa e mare antrenor. Dar anul trecut, când a fost linişte, şi-a făcut treaba. Eu nu spun că vina lui Opriţa, este a MApN-ului, a conducătorilor. Vina este a celor care conduc clubul.

Acolo este un haos total. Cum poţi tu să antrenezi într-un haos? N-ai cum!”, a comentat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

„N-am văzut nicio demisie, nimic. Haos total!” CSA Steaua, la pământ! Victor Pițurcă, negru de supărare. „Au fost mințiți”

ADVERTISEMENT