News

Victor Ponta ”diagnostic” pentru candidatul Cătălin Cîrstoiu: ”Trebuia să-și facă un electorat al lui, dar nu are acest timp”

Fostul premier a analizat rezultatele celui mai recent sondaj și explicat de ce candidatul Coaliției este pe locul trei în cursa pentru Capitală.
10.04.2024 | 17:14
Victor Ponta diagnostic pentru candidatul Catalin Cirstoiu Trebuia sasi faca un electorat al lui dar nu are acest timp
Victor Ponta a explicat de ce Cătălin Cîrstoiu este pe locul trei în sondaje Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Liderul Pro România consideră că PSD și PNL l-au prezentat foarte târziu pe Cătălin Cîrstoiu drept candidat la Primăria Bucureștiului și că ar fi trebuit să o facă încă de anul trecut.

Victor Ponta ”diagnostic” pentru candidatul Cătălin Cîrstoiu

Potrivit lui Victor Ponta, dacă și-ar fi prezentat candidatul încă de anul trecut, coaliția ar fi avut timpul necesar pentru construirea și implementarea unei campanii de imagine pentru Cîrstoiu, ceea ce ar fi permis formarea unui public susținător.

ADVERTISEMENT

”L-am auzit aseară pe Grindeanu, a zis la Digi, ‘domnule, eu vreau să le dau metrou cu subvenții’.  Cîrstoiu, (trebuia să zică n.r.), ‘pentru că-s de la PSD-PNL, cu Grindeanu lângă mine, anunțăm ce lucruri extraordinare se întâmplă la metrou’.

Dacă la întâi septembrie 2023, Coaliția anunța, ‘ne-am gândit pentru București și-l propunem pe doctorul Cîrstoiu’. Doctorul Cîrstoiu în prima lună făcea ‘o lună din viața lui Cîrstoiu’.

ADVERTISEMENT

În următoarea lună, răspundea la toate atacurile. În următoarea lună spunea ce vrea să facă cu metroul.

Problema este, Cîrstoiu trebuia să-și facă un electorat al lui, dar nu are acest timp. În schimb, Cîrstoiu duce în spate PSD-PNL, care niciodată n-au fost în București populare.

ADVERTISEMENT

În ultima săptămână din campania electorală locală din 2020, domnul Nicușor Dan a fost chemat la Cotroceni să primească binecuvântarea lui Klaus Iohannis”, a declarat Victor Ponta pentru Gândul.

Victor Ponta: “Am o simpatie personală pentru Piedone”

Fostul premier și-a declarat o simpatie personală pentru Cristian Popescu Piedone despre care spune că este doar o victimă în întreg scandalul iscat după incendiul de la clubul Colectiv.

ADVERTISEMENT

”Nu mă răzgândesc ușor, de felul meu. Am spus foarte clar că am o simpatie personală pentru Piedone pentru că eu îl consider ca o victimă total colaterală a Colectiv.

Adică, nu știu, probabil că ar fi vrut să mă ancheteze sau să mă aresteze pe mine, dar nu eram în țară. Culmea, nu eram în țară atunci când s-a întâmplat, era destul de dificil.

Dar, e foarte clar că primarul de sector nu avea absolut nicio responsabilitate juridică. Și o spun mereu ca să înțeleagă toată lumea.

Dacă, doamne ferește, era Colectiv la Cluj sau la Sibiu, nu cerea nimeni să fie arestat Boc sau Iohannis. Nu era treaba lor. Deci, din punctul ăsta de vedere, am o simpatie personală.

Mai departe, dincolo de simpatia personală, cred că a fost un foarte bun primar la Sectorul 4, întâi… adică Băluță, care e foarte bun ca primar, a continuat multe dintre proiectele lui Piedone. Și la Sectorul 5.

Cred că se pricepe la meseria asta, mai mult decât alții. Am o părere foarte bună și despre domnul Cîrstoiu, dar e clar că, în ce privește experiența de administrație publică, Piedone are un avantaj categoric”, a declarat Ponta la Realitatea PLUS.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un...
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Compania care le oferă angajaților un bonus anual de peste 40.000€, după un succes...
Compania care le oferă angajaților un bonus anual de peste 40.000€, după un succes neaşteptat
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal...
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal masculin. A fost cel mai bun handbalist din lume în trecut
Sistemul sanitar din România, rușinea Europei. Oamenii mor cu zile
Sistemul sanitar din România, rușinea Europei. Oamenii mor cu zile
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
Ce se ascunde în tunelul secret din Munții Bucegi. De ce intrarea a...
Ce se ascunde în tunelul secret din Munții Bucegi. De ce intrarea a fost betonată de autorități