Life

Victor Slav, moment neașteptat la iUmor. Ce i-au ”reproșat” Cătălin Bordea și Cheloo. “Nu știu dacă ați observat, dar chiar a început să chelească”

Victor Slav a avut un moment cu adevărat neașteptat la iUmor. Ce i-au ”reproșat” Cătălin Bordea și Cheloo la finalul numărului său?
14.03.2024 | 10:01
Victor Slav moment neasteptat la iUmor Ce iau reprosat Catalin Bordea si Cheloo Nu stiu daca ati observat dar chiar a inceput sa cheleasca
Victor Slav, moment neașteptat la iUmor. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Slav a ajuns la iUmor și a avut un număr de roast pe scenă. Momentul a fost unul cu adevărat neașteptat, iar lucrurile parcă au scăpat de sub control la final, când cei doi jurați, Cătălin Bordea și Cheloo, au intervenit.

Victor Slav, moment neașteptat la iUmor

În ediția de duminică a show-ului iUmor de la Antena 1, telespectatorii l-au putut vedea pe Victor Slav. Fostul prezentator tv a venit cu flori pentru Delia, dar a intrat în vizorul celorlalți jurați, Cătălin Bordea și Cheloo.

ADVERTISEMENT

Momentul lui Victor Slav de la iUmor a fost unul cu adevărat copios. „Cum suportați să vedeți perfecțiunea lângă voi, în fiecare dimineață?”, este întrebarea cu care acesta și-a început numărul de roast.

Lucrurile aveau însă să ia o întorsătură neașteptată după momentul lui Victor Slav de la iUmor. În timpul testimonialilor, Cheloo și Cătălin Bordea nu au părut impresionați de ceea ce au văzut, din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că în timpul numărului acestuia, Delia a ținut să sublinieze faptul că fostul prezentator tv este de-a dreptul ”perfect”. Iată însă că cei doi colegi ai săi au avut cu totul alte păreri.

Cheloo spre exemplu a considerat că Victor Slav a îmbătrânit. „Băi, dar ce-a îmbătrânit”, a spus acesta. Iar la rândul său, Cătălin Bordea a făcut o remarcă mai ”răutăcioasă” la adresa lui.

ADVERTISEMENT

„Și a început să chelească! Nu știu dacă ați observat, dar chiar a început să chelească. Plus că nu mai are umerii ăia de odinioară. Chiar mă uitam la el, i-au slăbit foarte tare brațele”, a spus comediantul.

Fostul prezentator tv participă la Asia Express

Amintim că Victor Slav se pregătește acum pentru aventura vieții sale. Alături de iubita sa, Selina, cei doi participă la Asia Express și vor străbate Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia, alături de alte perechi de concurenți.

ADVERTISEMENT

Chiar el a recunoscut faptul că este extrem de încântat de această provocare. Pentru prezentatorul tv este vorba despre o experiență inedită. Deși nici el și nici iubita sa nu sunt încă conștienți în ce s-au băgat, ei vor încerca să profite la maxim.

„Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluam frumos (fizic şi psihic). Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte”, spuneau cei doi concurenți.

ADVERTISEMENT
Tags: