Life

Cătălin Bordea a izbucnit în lacrimi în pădure. Juratul de la iUmor nu s-a mai abținut

Cătălin Bordea nu s-a mai putut abține și a fost surprins în lacrimi, în pădure. Cum a fost fotografiat juratul de la iUmor.
18.02.2024 | 18:02
Catalin Bordea a izbucnit in lacrimi in padure Juratul de la iUmor nu sa mai abtinut
Cătălin Bordea a fost surprins în lacrimi, în timp ce se afla în pădure. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a fost surprins în pădure, în lacrimi. Vedeta de la Antena 1 a trecut prin momente grele în ultimele luni și nu și-a mai putut ascunde suferința.

Cătălin Bordea, în lacrimi în pădure. Cum a fost surprins juratul de la iUmor

Anul 2023 a fost unul destul de greu pentru Cătălin Bordea. Actorul de stand-up comedy și soția, sa, Livia, au divorțat, iar după aceea acesta a mai primit o lovitură.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a aflat, ulterior, despre relația pe care Livia o avea cu Spike, cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. După această lovitură, fostul concurent de la America Express a încercat să meargă înainte și să se bucure de viață.

Din păcate, luna ianuarie a venit cu o altă lovitură, de data aceasta și mai grea. Mama lui Cătălin Bordea, Mihaela, s-a stins din viață la 55 de ani. În urmă cu 6 ani, femeia fusese diagnosticată cu cancer, iar boala a răpus-o, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

De curând, Cătălin Bordea a fost surprins la marginea Pădurii Băneasa, singur, cu lacrimi în ochi. Comediantul ar fi luat o pauză în timpul sesiunii de alergare, așa că s-a așezat pe un butuc, acolo unde și-a aprins o țigară și a băut dintr-o doză ce conținea energizant.

La un moment dat, acesta și-a luat fața în palme, fiind aplecat în față, cu ochii umezi. Se pare că juratul de la iUmor este copleșit de tot ce i s-a întâmplat în ultimele luni, așa că a cedat și a simțit nevoia să se descarce, după cum a fost surprins de cancan.ro.

ADVERTISEMENT

După ce a petrecut câteva momente bune așezat pe buturugă, comediantul s-a îndreptat către mașină. Această ipostază este una cu care fanii nu sunt obișnuiți, din moment ce Cătălin Bordea este mereu pus pe glume.

Nelu Cortea, declarații despre starea lui Cătălin Bordea

În urmă cu câteva săptămâni, Nelu Cortea a dezvăluit, pentru FANATIK, cum se simte Cătălin Bordea după încercările prin care a trecut în ultimele luni, inclusiv moartea mamei sale.

ADVERTISEMENT

Fostul său coechipier de la America Express că nu a fost deloc o perioadă ușoară, dar că Bordea este un luptător și că se va descurca în orice situație.

“Din păcate, n-au fost cele mai bune luni pentru el. Asta e viața. Mergem mai departe. El e un luptător. Întotdeauna a fost un luptător. O să treacă și peste asta.

Nu poate să îi arunce viața ce nu poate Cătălin să ducă. Suntem frați. O să mergem în continuare în turnee împreună. Aș zice chiar că e fratele meu de la altă mamă”, a spus Nelu Cortea.

ADVERTISEMENT