Life

Victor Slav o iubește și acum pe Bianca Drăgușanu? Mesaje ascunse după despărțirea divei de Gabi Bădălău

Victor Slav pare să fie încântat de vestea despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, motiv pentru care, aluziv din cale afară, i-a transmis acesteia un mesaj.
31.07.2021 | 22:37
Victor Slav o iubeste si acum pe Bianca Dragusanu Mesaje ascunse dupa despartirea divei de Gabi Badalau
Bianca Dragusanu si Victor Slav se pregatesc sa isi reia relatia de dragoste? Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vestea privind despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, încă una din noianul de certuri ale celor doi, pare să îl fi făcut pe Victor Slav să aibă curajul să transmită un mesaj ”cifrat” fostei sale soții.

Ce i-a transmis Victor slav, după despărțire, celebrei Bianca Drăgușanu

După ce au apărut, din nou, zvonuri despre despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, Victor Slav a avut o postare pe conturile sale de socializare care poate fi interpretată ușor ca un mesaj ascuns fostei sale neveste.

ADVERTISEMENT

„Viața este foarte scurtă, așa că rupe-ți ego-ul prostesc, iartă repede, crede încet, iubește cu adevărat, râzi tare și nu evita niciodată nimic din ce te face să zâmbești”, este mesajul postat de Victor Slav pe conturile sale de socializare.

Evident, postarea de pe Instastory are și o imagine elocventă, în centrul acesteia fiind chiar un mire și o mireasă, motiv pentru care aluzia pare să fie destul de explicită la adresa frumoasei Bianca Drăgușanu, femeia alături de care Victor Slav are și o fetiță.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre Victor Slav

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav pare să fi rămas una cât se poate de bună după divorț și despărțirea (până acum) definitivă a celor doi, cu atât mai mult cu cât la mijloc este și Sofia, fetița celor doi.

”Victor și cu mine vorbim despre copil, el este și acum atent cu mine. Când am avut probleme cu Alex Bodi, el m-a sunat și m-a întrebat dacă este totul în regulă, ne-am sfătuit atunci”, a dezvăluit pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

De altfel, pare-se, iubirea celor doi a fost una cât se poate de serioasă și, în ciuda scandalurilor amoroase ale celebrei Bianca Drăgușanu, despre Victor ea nu a vorbit urât niciodată, air relație ei cu fosta ei soacră fiind bună și acum.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pregăteau o nuntă fabuloasă

În exclusivitate pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu dezvăluia acum câteva zile că relația cu Gabi Bădălău este una cât se poate de bună și că nunta lor va fi una cu totul și cu totul specială.

ADVERTISEMENT

”O rochie o voi cumpăra, va fi de la un designer renumit. O rochie va fi însă, cu siguranță, din colecțiile mele, voi vedea în acel moment care. Nu, încă nu am vorbit despre luna de miere, vom vedea la momentul oportun unde să mergem”, ne  spunea, în exclusivitate, Bianca Drăgușanu.

Cu toate acestea, mai explica Bianca Drăgușanu, în calea fericirii lor era totuși un impediment, fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu.

”Nu vrea să îi acorde divorțul, îl tot prelungește. Este, probabil, geloasă, altfel nu îmi explic de ce mă tot atacă și nu ne lasă în pace”, ne-a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit?

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost, de-a lungul ultimelor luni, supusă unor situații limită, cei doi trecând prin despărțiri pline de supărări, dar și împăcări cât se poate de dulci.

De altfel, mărturisea Bianca Drăgușanu, în ultima perioadă, cei doi au fost împreună în tot felul de vacanțe, care mai de care mai romantice, asta după ce Gabi Bădlău a reușit să treacă peste șicanele puse la cale de Alex Bodi.

Cu toate acestea, în ultimele zile, au apărut din nou zvonuri cu privire la despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, prilej perfect pentru ca Victor Slav să facă o serie de aluzii la adresa fostei sale soții, asta în ciuda faptului că și el ar fi implicat într-o relație.

ADVERTISEMENT