Life

Foto exclusiv. Gestul impresionant făcut de văduva lui Victor Socaciu la mormântul artistului: ”Nu e zi să nu vină pe aici!”

Văduva lui Victor Socaciu, Brândușa Simion, a făcut un gest impresionant la mormântul artistului din Cornu, iar acum locul de veci al cântărețului iese în evidență.
09.02.2022 | 11:06
Brândușa Simion, văduva lui Victor Soaciu, gest impresionant la mormântul regretatului artist Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Văduva lui Victor Socaciu, Brândușa Simion, pare să sufere cumplit după moartea artistului, iubirea pe care i-o poartă acestuia arzând, și acum, ca o flacără puternică. Iar acest lucru se vede la o simplă privire a mormântului lui Socaciu din cimitirul din Cornu.

Victor Socaciu a vrut să fie înmormântat la Cornu! Cum arată mormântul artistului

În ciuda unei cariere care s-a întins de-a lungul mai multor decenii, Victor Socaciu nu și-a dorit să fie înmormântat la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor. Nu! Voia să fie condus pe ultimul drum pe ulițele comunei în care își găsise liniștea alături de cea de-a patra sa soție, Brândușa Simion.

ADVERTISEMENT

Și așa s-a întâmplat, în ciuda unor controverse iscate la momentul înmormântării. Iar acum, în cimitirul din Cornu, mormântul lui Victor Socaciu iese în evidență. Îngrijit zi de zi de văduva îndurerată, locul de veci al artistului este decorat în așa fel încât, din imagini, să vorbească în numele locatarului său.

Iubirea pe care Brândușa Simion i-o poartă lui Victor Socaciu este exprimată, vizual, perfect. O inimioară făcută din lumânări aprinse în fiecare zi veghează mormântul, alături de florile pe care artistul le iubea și care sunt schimbate adeseori.

ADVERTISEMENT

Mai jos de inima făcută din lumânări este redată pasiunea vieții artistului: muzica. O chitară, decorată cu flori în culori solare, este așezată pe mijlocul mormântului, în jurul ei fiind plantați trandafiri. La căpătâi, alte lumânări veghează liniștea sufletului lui Victor Socaciu, soția lui având grijă să ardă necontenit acolo.

Brândușa Simion, văduva lui Victor Socaciu, nelipsită de la mormântul artistului

Liniștea cimitirului din Cornu, acolo unde își doarme somnul de veci Victor Socaciu, este arareori tulburată de cineva. Dar, la un moment dat, unul dintre cei care se îngrijesc de cimitir începe să se plimbe pe acolo, verificând dacă totul este în perfectă ordine.

ADVERTISEMENT

Iar când a venit vorba de mormântul lui Victor Socaciu, bărbatul, ajuns la o vârstă venerabilă, recunoaște că este cu adevărat impresionat de dedicarea arătată de Brândușa Simion în îngrijirea locului de veci.

”Cred că este cel mai îngrijit mormânt din cimitirul ăsta. Nu e zi să nu vină pe aici, cred că rar a lipsit. Nu stau eu tot timpul aici, dar am văzut-o mai des ca pe oricine în ultima lună. Aprinde lumânările, are grijă ca florile să fie perfect aranjate. Stă, se roagă puțin și pleacă la treburile ei”, spune, pentru FANATIK, bărbatul.

ADVERTISEMENT

Brândușa Simion, al patrulea mariaj pentru Victor Socaciu

Brândușa Simion, cea de-a patra soție a lui Victor Socaciu, a fost în mijlocul unor controverse aprinse în momentul în care artistul și cea care i-a fost impresară și-au asumat relația. Marina Almășan, cea mai vizibilă dintre soțiile artistului, susținea că în destrămarea mariajului ei cu Soaciu de vină ar fi fost chiar Brândușa Simion.

Cu toate scandalurile, Victor Socaciu și Brândușa Simion s-au căsătorit, iar ultimii cinci ani din viața artistului au fost petrecuți în compania celei care, acum, îi îngrijește mormântul. De altfel, suferința ei a fost exprimată, în cuvinte, într-una dintre puținele sale ieșiri publice, Brândușa Simion preferând discreția, postarea ei la moartea lui Victor Socaciu fiind sfâșietoare.

”N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine

Să-ți cauți loc, iubire, de-a pururi printre stele

Iar dacă iarna asta vreo știre îți mai vine

Sunt eu care te caut, Iubirea vieții mele.

Soția Brândușa”, a scris, îndurerată, Brândușa Simion la moartea lui Victor Socaciu.

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie 2021,după ce problemele de sănătate pe care le avea de ani buni s-au acutizat, iar anunțul decesului său a fost făcut de Victoraș, fiul cântărețului din relația cu Marina Almășan.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de...
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de doar 1.000 de euro
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Rusia cutremură România! Va ataca fără milă. Amenințare fără precedent
Rusia cutremură România! Va ataca fără milă. Amenințare fără precedent
Reguli noi pentru bagajele din avion, pentru eliminarea taxelor ascunse
Reguli noi pentru bagajele din avion, pentru eliminarea taxelor ascunse
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română