Life

Victoraș Micula, detalii despre accidentul provocat de Culiță Sterp. Cine ar fi vinovat

Victoraș Micula, despre accidentul produs de Culiță Sterp în Cluj-Napoca. Care ar fi cauza impactului și de ce avea viteză mare.
21.11.2022 | 16:32
Victoras Micula detalii despre accidentul provocat de Culita Sterp Cine ar fi vinovat
Victoraș Micula, despre accidentul produs de Culiță Sterp în Cluj-Napoca. Care ar fi cauza impactului. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul omului de afaceri Victor Micula a oferit detalii despre accidentul provocat de cântărețul de muzică de petrecere în urmă cu 4 zile, în centrul orașului Cluj-Napoca. Cine ar fi vinovat, după declarațiile făcute de milionar.

Victoraș Micula, despre accidentul produs de Culiță Sterp în Cluj-Napoca. Care ar fi cauza impactului

Victoraș Micula, băiatul unuia dintre patronii de la European Drinks, și-a dat cu părerea despre ciocnirea produsă de Culiță Sterp. Afaceristul este ferm convins că artistul se grăbea spre casă dintr-un motiv foarte întemeiat.

ADVERTISEMENT

De vină ar fi, după spusele omului de afaceri, iubita cântărețului de muzică de petrecere, Daniela Iliescu, care l-a presat să ajungă la domiciliu cât mai repede. În plus, se pare că blondina ar fi o persoană foarte geloasă.

„Culiță, săracul, a avut accidentul din cauza unei soții care l-a tocat la cap. «Trebuie să fii acasă, hai acasă, hai acasă».

ADVERTISEMENT

Și de multe ori, femeile au o putere diabolică asupra bărbaților”, a spus Victoraș Micula într-un live pe TikTok.

@andrei1official #iancusterp #culita_sterp_official #victormicula ♬ sunet original – danielmocanuoficial

Culiță Sterp, apărat de iubita sa, Daniela Iliescu

Pe de altă parte, Culiță Sterp este apărat de iubita sa, Daniela Iliescu, care a transmis că partenerul de viață va coopera cu autoritățile în dosarul penal în care este acuzat de fugă de la locul de faptei și conducere sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a ținut să-și ceară scuze șoferului din Logan, care a fost rănit și a ajuns la spital pentru mai multe investigații medicale. Bărbatul în vârstă de 32 de ani nu a rămas internat în unitatea medicală.

Până în momentul de față, artistul nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului, însă a apărut într-o imagine alături de mama fiului său, Milan.

ADVERTISEMENT

Ce ar fi trebuit să fie o zi frumoasă pentru Daniela Iliescu, care a lansat de curând un brand de haine, s-a dovedit a fi una neplăcută. Cele două evenimente au coincis, fiind vorba bineînțeles de accidentul provocat de Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT