Life

Victoria Beckham, datorii de aproape 54 milioane de lire sterline. Cu cât se vând hainele ei acum

După ce în spațiul public a apărut informația că afacerile Victoriei Beckham au înregistrat datorii de 53,9 milioane de lire sterline, creațiile sale au ajuns să se vândă pe sume mult mai mici.
15.08.2022 | 11:36
Victoria Beckham datorii de aproape 54 milioane de lire sterline Cu cat se vand hainele ei acum
Afacerile Victoriei Beckham au înregistrat datorii semnificative. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Hainele de lux ale Victoriei Beckham au ajuns să fie vândute pe site-urile de specialitate cu reduceri de până la 70%, după ce afacerile starului american au înregistrat datorii de aproape 53,9 milioane de lire sterline.

Hainele Victoriei Beckham, la reducere, după ce afacerile vedetei au acumulat datorii de aproape 54 milioane de lire sterline

În anul 2008, Victoria Beckham și-a lansat propriul brand de modă cu o mică colecție de rochii. În ultimele zile, în spațiul public au apărut informații conform cărora afacerea sa nu se îndreaptă tocmai în direcția bună.

ADVERTISEMENT

Conform, mirror.uk, compania de îmbrăcăminte de lux a vedetei are datorii de 53,9 milioane de lire sterline, cu 29 de milioane de lire sterline datorate celorlalte afaceri ale lui Beckham. În anul 2020, firmele sale au înregistrat pierderi de 6,6 milioane de lire sterline, iar în 2019, de 15,6 lire sterline.

O purtătoare de cuvânt a Victoriei Beckham a confirmat informațiile și, cu toate că în ciuda pierderilor mari, soții Beckham și-au dublat profiturile, încasând 11,6 milioane de lire sterline, creațiile vedetei au ajuns să se vândă cu reduceri foarte mari pe site-urile de specialitate.

ADVERTISEMENT

Creațiile Victoriei Beckhamm, cu 70% mai ieftine

The Outnet, un magazin online de lux, a redus prețurile pieselor vestimentare ce aparțin brandului Victoriei Beckham cu până la 70%.

O rochie midi, cu spatele gol, care inițial costa 1.845 de lire sterline, acum se vinde cu 554 de lire sterline. În același timp, o bluză cu imprimeu de leopard de 650 de lire sterline este vândută pentru 228 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

În 2021, auditorii au avertizat-o pe Victoria Beckham și au spus că au îndoieli semnificative cu privire la capacitatea de funcționare a companiei sale de modă.

La acea vreme, apropiații vedetei au spus că aceasta este hotărâtă să continue, în ciuda faptului că ideea nu era deloc susținută de către specialiști.

ADVERTISEMENT

„Asta este ceea ce îi conferă Victoriei identitatea. În ciuda obstacolelor evidente, este foarte pasionată”, a spus un prieten al vedetei, conform DailyMail.

 

ADVERTISEMENT