News

Video. Accident bizar pe autostrada Arad-Nădlac. Un bărbat a căzut sau a fost aruncat dintr-o maşină

Un bărbat ar fi sărit dintr-un autoturism în mers pe autostrada Arad-Nădlac, însă polițiștii vor să afle cu adevărat ce s-a întâmplat.
28.09.2023 | 14:50
Video Accident bizar pe autostrada AradNadlac Un barbat a cazut sau a fost aruncat dintro masina
Accident bizar pe autostrada Arad-Nădlac. Foto: Special Arad
ADVERTISEMENT

Ambulanțele SMURD s-au deplasat la fața locului pentru a acorda ajutor unui cetățean francez, care ar fi sărit de fapt din autoturism, deși e neclar momentan care e adevărul. Cert e că o cameră de supraveghere de lângă autostradă a surprins momentul în care o dubă gonește cu mare viteză, moment în care pasagerul din dreapta șoferului cade lat pe drum.

Un bărbat a căzut sau a fost aruncat dintr-o maşină pe autostrada Arad-Nădlac

Bărbatul are 62 de ani și ar fi în comă, iar medicii încearcă acum să-i salveze viața. ”În urmă cu puțin timp a fost solicitată intervenția unei ambulanțe pentru a acorda primul ajutor unui cetățean francez. Din primele informații, se pare că acesta ar fi sărit din autoturismul care se afla în mers pe autostrada A1, pe sensul Arad-Nădlac”, a transmis SAJ Arad. CLICK AICI PENTRU VIDEO

ADVERTISEMENT

Polițiștii au dat asigurări că vor face tot ce pot pentru a afla ce s-a întâmplat. ”La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 11:36, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac au fost sesizați, despre un bărbat, cetățean francez, care ar fi căzut dintr-un autoturism, în mers. Persoana a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și evaluarea stării sale. Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale”, a completat IPJ Arad, conform Special Arad.

Polițiștii spun că bărbatul se afla în mașină cu iubita sa, care este din Bulgaria, și s-ar fi aruncat din mașină după ce s-ar fi certat cu aceasta. În urmă cu o lună, un șofer român în vârstă de 26 de ani sărea din mers din mașină pentru că transporta 12 migranți ilegali și urma să fie tras pe dreapta de Poliție.

ADVERTISEMENT

Traficantul de migranți a fost filmat în timp ce sărea din mașină, astfel că imaginile au devenit virale, însă evident acesta a fost prins cu ușurință de polițiști. Acum, bărbatul care a sărit din mașină pe un drum din Ungaria, în apropiere de Szeged, va trebui să răspundă penal pentru faptele sale.

”Comandamentul de poliție al județului Csongrád-Csanád a lansat proceduri penale împotriva acestuia, în timp ce pasagerii sirieni au fost escortați înapoi la frontiera de securitate temporară”, transmitea presa din Ungaria. În autoturismul condus de român polițiștii maghiari au găsit 12 cetățeni sirieni, care nu aveau documente.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, un caz similar se petrecea în SUA, însă de această dată o femeie era nevoită să sară din mașină după ce fusese răpită. Fără să stea pe gânduri, fiind convinsă că va fi ucisă de Jeremy Alexksa (31 de ani). Victima fusese amenințată cu cuțitul de atacator și a fost nevoită să sară din mașină în timp ce aceasta se afla în mers.

”Am crezut că o să mă omoare”, povestește femeia, încă în stare de șoc. A fost salvată de un vecin, Jamie Woods, care a auzit-o pe femei cum striga disperată ajutor la 4 dimineața. Răpitorul a fost arestat și acum așteaptă să vadă cât timp va petrece după gratii, mai ales că există multe dovezi că acesta a intenționat să o ucidă pe femeie.

ADVERTISEMENT
Tags: