Sport

Speranțe pentru Dragoș Iancu după accidentarea horror: “În 6 luni zburdă!”

Dragoș Iancu a fost protagonistul unei accidentări cumplite suferite în partida Petrolul – Hermannstadt. Iancu s-a ales cu o fractură deschisă și a fost transportat de urgență la spital.
28.09.2023 | 08:50
Sperante pentru Dragos Iancu dupa accidentarea horror In 6 luni zburda
Dumitru Dragomir, INMARMURIT dupa ACCIDENTAREA HORROR din SuperLiga. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir vine cu vești bune pentru Dragoș Iancu. Invitatul permanent al emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ este de părere că jucătorul lui Hermannstadt va reveni rapid pe gazon și va face uitată accidentarea care l-a trimis direct pe masa de operație.

Dragoș Iancu, înapoi pe teren în 6 luni 

“Domne, să știi că d-aia e plătit fotbalul ăsta bine. Pentru că este supus unor accidentări neprevăzute. Cumplite. Păcate de el, să fie ajutat. Mie îmi e rău când mă gândesc, îmi vine rău. Pe cât sunt de gură spartă, pe atât sunt de sensibil.

ADVERTISEMENT

Mi s-a făcut rău. Nu trebuie pedepsit Țicu. Nu a vrut, ascultă-mă ce spun, în încleștarea aia. Putea să fie invers. Cei care cer să fie suspendat mult sunt oameni răi, din naștere. Cine condamnă oamenii în felul acesta așa sunt”, a declarat Dumitru Dragomir.

Valentin Țicu l-a accidentat pe Dragoș Iancu, însă incidentul nu a fost intenționat. Fundașul Petrolului și-a cerut public scuze și încearcă să intre în contact cu Iancu pentru a fi alături de el în aceste momente dificile. Țicu poate fi suspendat între 6 și 10 etape. În funcție de pedeapsă, Țicu riscă să revină pe teren în 2024.

ADVERTISEMENT

Țicu riscă să fie suspendat până în 2024

“Ăștia care condamnă oamenii, mă uit pe rețelele de socializare, Tik-Tok-ul te face din om neom, unii sunt foarte deștepți, unii în schimb nu. Cine îl condamnă nu au jucat fobtal niciodată. Nu cred că cineva care a jucat fotbal l-a condamnat.

Nu cred că a zis Panduru chestia asta, sau Dinu, sau Răchită, sau Adrian Ilie. Sau Ilie Dumitrescu. A fost ghinion la copil. Domnule, se întâmplă. Ferească Dumnezeu de întâmplarea nefericită. Depinde cum a decurs operația.

ADVERTISEMENT

Dacă operația i-a reușit, bine toți doctorii spun că operația e reușită chiar dacă pacientul e mort. Dar dacă operația i-a reușit, în 6 luni zburdă. Ce vorbești, în 6 luni zburdă, mai devreme, zburdă îți spun eu de acum”, a completat Dumitru Dragomir.

Accidentarea horror a lui Dragoș Iancu s-a petrecut în duelul Petrolul – Hermannstadt. Cele două formații, vizibil afectate de incident, au terminat 0-0 partida și rămân vecine de clasament. Ambele echipe au 14 puncte în 10 partide și visează la un loc în play-off.

ADVERTISEMENT

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:15. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri, în premieră, pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Sperante pentru Iancu

ADVERTISEMENT