News

Video. Accident mortal în Slatina. Coliziune între două mașini. Una dintre ele a ricoșat în pietonii aflați în stație

Un grav accident rutier a avut loc luni după-amiaza în Slatina. Două mașini au intrat în coliziune, iar una dintre ele a ricoșat în pietonii aflați în stație. Un om a murit.
17.10.2022 | 19:01
Video Accident mortal in Slatina Coliziune intre doua masini Una dintre ele a ricosat in pietonii aflati in statie
Grav accident în Slatina. O persoană a murit și una a fost rănită. Sursa foto: PTV Oltenia / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident grav soldat cu un mort și un rănit a fost raportat în municipiul Slatina, luni, 17 octombrie.

Grav accident în Slatina. O persoană a murit și una a fost rănită. Un vehicul a ricoșat în pietonii dintr-o stație

Un autocamion și un autoturism au intrat în coliziune pe o stradă din oraș. În urma impactului, vehiculul de mare gabarit a fost aruncat în stația de microbuz, acolo unde a acroșat un pieton.

ADVERTISEMENT

La volanul autoutilitarei se afla un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Oboga, județul Olt, iar în autoturism unul 42 de ani, din comuna Strejesti, tot județul Olt.

În urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat. Rănit grav, șoferul de 42 de ani a intrat în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Victima a ajuns intubată la Spitalul Slatina. Medicii au început de urgență manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a răspuns la acestea, fiind constatat decesul.

O femeie aflată în stația de microbuz, rănită în urma accidentului

Autotrailerul implicat în accident a ricoșat ulterior în stația de microbuz în care se aflau un bărbat și o femeie. Aceasta din urmă a suferit răni ușoare. A fost transportată la spital, conştientă, de către un echipaj de la Ambulanţă.

ADVERTISEMENT


În ceea ce-l privește pe șoferul autocamionului, acesta a scăpat fără nicio rană. El a refuzat transportul la spital.

Conform procedurilor în astfel de situații, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ADVERTISEMENT

”Conform informaţiilor primite prin apel la 112, pe strada Ionaşcu din Slatina a avut loc un accident rutier între două autovehicule, un autoturism şi un autocamion, iar în urma impactului unul dintre autovehicule a ricoşat pe trotuar, unde se aflau mai mulţi pietoni.

Din primele informaţii, sunt două persoane rănite. Cercetările sunt în desfăşurare, la locul accidentului fiind prezenţi poliţişti şi echipaje medicale”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudia Radu, notează Slatinata.ro.

În prezent, IPJ Olt a demarat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT