News

Grav accident în Prahova. Doi morți și un rănit după impactul dintre două mașini

O nouă tragedie a avut loc pe șoselele din țară. Doi morți și un rănit au fost raportați vineri dimineață într-un accident produs în județul Prahova.
14.10.2022 | 10:54
Grav accident in Prahova Doi morti si un ranit dupa impactul dintre doua masini
Accident grav pe DN1, în Prahova. Doi bărbați au murit în urma coliziunii a două autoturisme. Sursa foto: Poliția Română / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou accident tragic a avut loc pe șoselele din România. Vineri dimineață, doi bărbați au murit în județul Prahova, după o coliziune violentă între două autoturisme.

Accident grav pe DN1, în Prahova. Doi bărbați au murit în urma coliziunii a două autoturisme

Evenimentul rutier din sudul țării s-a produs în jurul orei 08.45 pe DN1, în dreptul intersecției cu DJ 155 spre localitatea Păulești.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la ISU Prahova, în accident au fost implicate două autoturisme. Inițial, două persoane au rămas încarcerate.

Acestea erau în stare de inconştiență la sosirea salvatorilor. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viețile, fiind nevoiți să declare decesul.

ADVERTISEMENT

Au murit în acest accident un bărbat de 55 de ani și un altul de 41 de ani, ambii din același vehicul. Un tânăr de 22 de ani, care se afla la volanul celeilalte mașini, s-a ales doar cu un traumatism la mână.

Bărbatul scăpat cu viață a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În zonă, traficul rutier a fost restricționat în jur de 60 de minute pe sensul de mers Brașov către Ploieşti, fiind dirijat de polițiștii rutieri.

ADVERTISEMENT

Un elicopter SMURD trimis la locul accidentului

Din informațiile presei locale, la locul accidentului au intervenit 15 pompieri, cu o autospecială de stingere a focului, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, dintre care una dotată cu terapie intensivă mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Dată fiind gravitatea situației, SAJ Prahova a intervenit cu un echipaj cu medic și unul cu asistent medical. Acestora li s-a adăuga elicopterul SMURD, un echipaj de terapie intensivă SMURD și un echipaj de prim ajutor, conform PrahovaEconomică.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările au loc acum în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

ADVERTISEMENT