News

Video. Bătaie între două eleve, în prima zi de școală. Și-au dat pumni și s-au tras de păr

Prima zi a noului an școlar 2023-2024 adus o primă bătaie între copii: două eleve de liceu și-au dat pumni și s-au tras de păr în plină stradă, la Botoșani.
11.09.2023 | 17:55
Video Bataie intre doua eleve in prima zi de scoala Siau dat pumni si sau tras de par
Bătaie la Botoșani, între două eleve de liceu. Și-au dat pumni și s-au tras de păr din cauza unui băiat. Sursa foto: capturi YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Botoșani, două eleve s-au luat la bătaie luni, la puțin timp după festivitățile de deschidere a noului an școlar. Motivul altercației dintre tinere ar fi, se pare, un băiat.

Bătaie la Botoșani, între două eleve de liceu. Și-au dat pumni și s-au tras de păr din cauza unui băiat

În majoritatea școlilor din țară, ziua de luni, 11 septembrie 2023, a fost una de sărbătoare. Flori, ținute elegante, discursuri speciale, iată doar câteva elemente care au predominat azi.

ADVERTISEMENT

Pentru unii elevi, această zi a reprezentat însă un prilej de reglare a unor conturi. La Botoșani, de exemplu, două eleve s-au bătut cu pumnii și cu picioarele în plină stradă, chiar în prima zi de școală. Totul în timp ce oamenii treceau pe lângă ele și le filmau, fără a interveni să le despartă.

Acest moment a fost filmat de trecători și postat pe site-urile de socializare. Din informațiile presei locale, cele două eleve de liceu s-au bătut lângă Casa de Cultură din Botoșani.

ADVERTISEMENT

Publicația Monitorul de Botoșani notează că cele două tinere sunt în clasa a XI-a și s-au luat la bătaie brusc, din prima clipă în care au dat cu ochii una de cealaltă, din cauza unui băiat.

Într-un final, elevele au fost despărțite de patronul unei terase din apropiere. Poliția s-a sesizat din oficiu și anunță că a demarat o anchetă pentru a le trage la răspundere. ”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

ADVERTISEMENT

Urmează să stabilim identitatea persoanelor implicate. Ulterior, în funcție de rezultatele verificărilor, vor fi dispuse măsuri legale”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Început de an școlar cu promisiuni din partea oficialităților

Aproape 3 milioane de elevi au revenit luni în bănci pentru anul școlar 2023-2024. Din partea autorităților au curs promisiuni că învățământul românesc se află pe un drum bun.

ADVERTISEMENT

Aflat la o școală din București, președintele Klaus Iohannis a declarat că avem în sfârşit legi ale educaţiei moderne care transpun în practică viziunea proiectului ”România Educată”.

Șeful statului a remarcat faptul că o Românie competitivă se poate realiza numai printr-o educaţie de calitate, accesibilă tuturor elevilor și studenţilor. ”Sunteţi primele generaţii care vor beneficia de reformele aplicate odată cu noul cadru legislativ care urmăreşte obiective îndrăzneţe”, le-a transmis Iohannis elevilor.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Un nou scandal tip
Un nou scandal tip "sextape" în fotbal: interzis la echipa națională, după ce și-ar fi filmat prietena pe ascuns
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Celebrul milionar român care apare în dosarul Caranilor s-a despărţit de iubită şi...
Celebrul milionar român care apare în dosarul Caranilor s-a despărţit de iubită şi s-a mutat din România! Detalii de ultimă oră
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în...
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în planul său de a coloniza planeta Marte. Despre ce este vorba
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
A MURIT o legendă a muzicii. ADIO, maestre! Soția sa a făcut anunţul...
A MURIT o legendă a muzicii. ADIO, maestre! Soția sa a făcut anunţul devastator
Simona Halep ar fi plecat definitiv din România. Unde se zice că s-a...
Simona Halep ar fi plecat definitiv din România. Unde se zice că s-a mutat
Vești teribile despre Saveta Bogdan. A ajuns de urgență la spital, cu hemoragie....
Vești teribile despre Saveta Bogdan. A ajuns de urgență la spital, cu hemoragie. Medicii au operat-o!
Drama care i-a marcat viața Adelinei Pestrițu. Merge la psiholog: „Ziua eram la...
Drama care i-a marcat viața Adelinei Pestrițu. Merge la psiholog: „Ziua eram la înmormântare și seara la emisiune. Pe interior eram dărâmată...” / EXCLUSIV
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română