News

Video. Carambol cu 5 mașini în Timișoara. Momentul coliziunii a fost filmat

Un carambol cu 5 mașini a avut loc miercuri, la orele dimineții, pe o stradă din Timișoara. Momentul coliziunii a fost filmat.
13.03.2024 | 12:19
Video Carambol cu 5 masini in Timisoara Momentul coliziunii a fost filmat
Accident grav în Timișoara: carambol cu 5 mașini. Sursa foto: capturi Opinia
ADVERTISEMENT

Miercuri, în prima parte a zilei, un carambol cu 5 mașini a avut loc pe o stradă din municipiul Timișoara. Accidentul în lanț, care a fost filmat, s-a soldat cu o persoană rănită și cu importante daune materiale.

Accident grav în Timișoara: carambol cu 5 mașini

Din informațiile presei locale aflăm că acest accident grav de circulație a avut loc pe strada Simion Bărnuțiu, la intersecția cu strada Samuil Micu. Totul s-a întâmplat într-o intersecție semaforizată.

ADVERTISEMENT

O șoferiță a pătruns în intersecție și a lovit în plin o mașină. Aceasta din urmă a fost proiectată în alte trei autoturisme care așteptau, în coloană, la un semafor de vizavi.

În urma impactului violent, o femeie aflată în una dintre mașinile staționate în coloană a fost rănită, fiind transportată la spital. Victima este o femeie de 45 de ani, notează Ziua de Vest.

ADVERTISEMENT

”O femeie, în vârstă de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Samuil Micu, iar la intersecția cu bulevardul Simion Bărnuțiu a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani.

Acesta care circula pe bulevardul Simion Bărnuțiu. Vehiculul său a fost proiectat în alte 3 autoturisme staționate în coloana formată pe porțiunea de drum.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv o femeie, în vârstă de 45 de ani, conducătoarea unui autoturism aflat în coloana staționată. Șoferița a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Accident grav și în Gorj. Victimă încarcerată

Ziua de miercuri a debutat cu mai multe accident grave în țară. În jurul orei 9.00, un accident rutier grav a avut loc la Vîrț, în apropiere de Rovinari. O persoană a rămas încarcerată. Autoturismul în care se afla a intrat în coliziune cu un autocamion.

ADVERTISEMENT

În zonă au ajuns două autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si o ambulanta din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj. La fața locului a fost găsit un bărbat în vârstă de 50 de ani care se afla în autoturism, încarcerat.

Extras în stare de conștiență, bărbatul a fost transportat de către echipajul de ambulanță la Unitatea de Primiri Urgenta a Spitalului din Tg-Jiu, a transmis ISU Gorj.

ADVERTISEMENT