News

Carambol cu mai multe mașini în Pasajul Unirii, soldat cu patru răniți. Un șofer a fugit de la locul accidentului

Un carambol cu mai multe mașini a avut loc miercuri dimineața în Pasajul Unirii din Capitală. Patru oameni au ajuns la spital.
24.01.2024 | 10:59
Carambol cu mai multe masini in Pasajul Unirii soldat cu patru raniti Un sofer a fugit de la locul accidentului
Carambol în Pasajul Unirii din Capitală. Mai multe mașini implicate. Patru oameni spitalizați. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un carambol cu mai multe mașini implicate s-a produs în această dimineață în Pasajul Unirii din București. În urma accidentului, patru oameni au fost răniți și au avut nevoie de suport medical.

Carambol în Pasajul Unirii din Capitală. Mai multe mașini implicate. Patru oameni spitalizați

Din primele informații, evenimentul rutier a avut loc la primele ore ale acestei zile. Carambolul petrecut în Capitală a blocat total un sens de circulație din Pasajul Unirii.

ADVERTISEMENT

Au fost două accidente. Într-o primă fază, în primul au fost implicate două mașini. Imediat, un alt șofer a intenționat să oprească și să-i întrebe pe cei doi conducători auto dacă sunt bine.

Gestul său, în ciuda intențiilor bune, nu s-a dovedit a fi unul inspirat. Asta pentru că o a patra mașină a venit cu viteză și a intrat în vehiculul staționat, dar și în cele două autoturisme implicate în accidentul inițial.

ADVERTISEMENT

Din informațiile Digi24, aflăm că unul dintre șoferii care a fost implicat în primul accident nu a mai fost găsit la fața locului de oamenii legii. Acesta a fugit, iar acum este căutat de poliție.

Din păcate, accidentul din Pasajul Unirii s-a soldat și cu victime. În total, patru persoane au fost rănite ușor și au fost transportate la spital pentru îngrijiri, mai notează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Din imaginile care au apărut pe site-urile de socializare rezultă că toate cele trei mașini implicate în carambol au suferit daune totale. Încă nu se știu informații despre a patra mașină implicată.

Accident grav în Prahova. O mașină a rupt un gard și s-a răsturnat într-o curte

Tot miercuri dimineață, un accident rutier grav a avut loc în comuna Drajna, județul Prahova. O mașină a intrat cu putere într-un gard, l-a rupt, și s-a răsturnat într-o curte.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat rapid pompierii militari cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare, împreună cu un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Pentru sprijin suplimentar, au fost mobilizate și două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

În evenimentul rutier au fost implicați patru pasageri aflați la bordul mașinii. Echipajele ISU au acordat asistență la fața locului, iar una dintre victime a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare.

ADVERTISEMENT