Fotbal international

VIDEO / Imagini SENZAŢIONALE cu VAMPIRUL Cristiano Ronaldo!

Lui Cristiano Ronaldo îi place foarte mult să fie cît se poate de des în preajma fiului său....
09.02.2017 | 13:53

Lui Cristiano Ronaldo îi place foarte mult să fie cît se poate de des în preajma fiului său.

Paparazzi l-au surprins în timp ce starul lui Real Madrid s-a deplasat la şcoala la care învaţă băiatul său şi au asistat la un spectacol deosebit oferit de Ronaldo, care nu a căutat nici un moment să se ferească de ochii curioşilor.

Si-a impresionat fiul cu ghiduşia sa

Mare a fost şi surpriza, dar şi amuzamentul lui Ronaldo junior cînd şi-a văzut tatăl în faţa şcolii, aceasta deoarece cîştigătorul Balonului de Aur a ales o ţinută absolut aparte, cu care şi-a încîntat copilul.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a venit purtînd o capă neagră şi pe faţă o mască albă, fiind însoţit şi de alţi doi prieteni, care au intrat, la rîndul lor, în roluri similare. Evident, costumaţia lui Cristiano a făcut senzaţie printre copiii şi părinţii aflaţi la şcoală, dar l-a încîntat enorm pe fiul jucătorului.

CLICK GALERIE FOTO

Ronaldo a avut mai mult timp la dispoziţie să se ocupe de fiul său, întrucît meciul din weekend al Realului la Vigo a fost aminat din cauza vremii nefavorabile, care a produs pagube la acoperişul stadionului El Balaidos. Totul a fost perfect, deoarece a coincis şi cu aniversarea împlinirii vîrstei de 32 de ani de către starul lusitan.

ADVERTISEMENT

Ronaldo pare un personaj arogant, care stîrneşte multe antipatii, în pofida calităţilor indiscutabile de care dă dovadă, dar puţină lume ştie că portughezul donează anual sume importante de bani pentru acţiuni de caritate.

A dat un tricou pentru salvarea a 80 de cîini

Zilele acestea a salvat viaţa a 80 de patrupede aflate într-un adăpost canin din Madeira natală, care ar fi putut avea mari probleme, dacă deţinătoarea adăpostului nu ar fi primit din partea lui Cristiano un tricou cu autograf, care s-a vîndut cu cîteva zeci de mii de euro, banii intrînd în posesia ei pentru întreţinerea animalelor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO

Acţiunile de binefacere ale lui CR7 sînt numeroase, el donînd 7 milioane de euro pentru victimele puternicului cutremur din Nepal din 2015, în care au murit 9000 de persoane, iar ultimul gest a fost o donaţie de 130.000 de euro spitalului în care a fost operată mama sa de cancer.

În 2015 a fost declarat sportivul cu cele mai multe contribuţii caritabile din lume.

Ronaldo spune că a primit această învăţătură de la tatăl său, care i-a spus că întotdeauna va trebui să ajuţi pe cei care au nevoie de ajutor şi Dumnezeu va răsplăti dublu efortul. ” Şi asta mi s-a întîmplat. Ajutîndu-i pe alţii, Dumnezeu mi-a întors mereu cu mult mai mult”

ADVERTISEMENT