Sport

Manchester United, revoluție în vară după un sezon mediocru! Varane, Antony sau Casemiro ar putea pleca de pe Old Trafford!

Manchester United nu are un sezon prea bun, iar acest lucru se resimte în toate compartimentele clubului, care pare hotărât să aibă o reconstrucție din temelii.
25.04.2024 | 08:03
Manchester United revolutie in vara dupa un sezon mediocru Varane Antony sau Casemiro ar putea pleca de pe Old Trafford
United, schimbare din temelii în vară / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Manchester United se află pe locul al 7-lea în Premier League, iar rezultatele nu le dau speranțe mari englezilor. După calculele actuale, singura șansă a lui United de a prinde cupele europene este FA Cup.

Cinci jucători OUT pentru contracte expirate

Conform presei internaționale, nu mai puțin de 10 jucători vor pleca de pe Old Trafford în această vara. Erik ten Hag, care a avut un scandal cu Garnacho. pare că nu reușește să își găsească formula câștigătoare la United, care are nume mari în lot.

ADVERTISEMENT

Printre jucătorii cărora le expiră contractele este Anthony Martial, pentru care United a spart banca în 2015, plătind 60 milioane. De altfel, Raphael Varane va pleca și el, după 3 ani petrecuți pe Old Trafford, sosit în vara lui 2021.

Brandon Williams va părăsi și el United, căruia îi expiră contractul, asemenea lui Jonny Evans și Tom Heaton. Trupa de pe Old Trafford nu este încă sigură dacă dorește prelungirea contractelor ultimilor doi.

ADVERTISEMENT

Eșecul împrumutului și returnarea investiției

Sofyan Amrabat se va întoarce cel mai probabil la Fiorentina, iar United nu-i va plăti clauza de 21.4 milioane de lire. „Diavolii roșii“ vor să mai scape și de alți jucători, dar pe bani, pentru a-și recupera investiția.

Printre numele de care United vrea să scape sunt jucători cumpărați cu bani grei sau aduși pe salarii uriașe. Conform DailyMail, United ar vrea să scape de Casemiro, Antony, Christian Eriksen, Victor Lindelof și Aaron Wan-Bissaka.

ADVERTISEMENT

Reîntoarceri în lotul lui United

Manchester United are șase jucători împrumutați către alte formații din Europa, printre care nume mari. Jadon Sancho este împrumutat la Borussia Dortmund, care are evoluții medii-bune, și ar putea rămâne pe Signal Iduna Park.

Mason Greenwood, celebru pentru scandalul cu iubita sa, a fost suspendat o perioada lungă, dar a revenit în circuit la Getafe. Fotbalistul pare că s-a regăsit la Getafe și a avut prestații mult peste media echipei.

ADVERTISEMENT

Alte nume se vor întoarce, dar cel mai probabil nu vor avea nicio șansă de a se întoarce în lot. Printre aceștia se enumeră Donny van de Beek, Facundo Pellistri, Hannibal Mejbri sau Alvaro Fernandez, toți așteptați să plece.

ADVERTISEMENT