ADVERTISEMENT
News

Video exclusiv. Intrarea în Sinaia, blocată de un copac doborât de viscol

Autor: Alexandru Năstase | 12.01.2021 | 18:05
Video exclusiv. Intrarea în Sinaia, blocată de un copac doborât de viscol
Copacul a căzut peste drumul care duce în centrul orașului Sinaia. Sursa foto - Fanatik

Intrarea în Sinaia este blocată la această oră de un copac doborât de viscol. Nicio mașină nu poate avansa și sunt așteptate echipajele de intervenție.

ADVERTISEMENT

Copacul a căzut peste șosea și a făcut imposibilă continuarea drumului pentru toți cei implicați în trafic, Din păcate, incidentul s-a petrecut într-o zonă în care depășirile sunt interzise și jumătatea drumului semnalizată cu borne rutiere.

Copacul a căzut la intrarea în poate cea mai cunoscută stațiune de pe Valea Prahovei, pe sensul de mers dinspre Bușteni, pe drumul care duce către centrul orașului Sinaia.

Intrarea în Sinaia, dinspre Bușteni, blocată de un copac

Pe filmarea obținută de FANATIK se vede clar cum copacul a căzut pe întreaga lățime a drumului. Între timp s-a format o coadă serioasă de autoturisme.

ADVERTISEMENT

Nici vremea nu este una care să-i ajute prea mult pe cei aflați în trafic. Pe Valea Prahovei ninge destul de serios și DN1 începe să fie acoperit de un strat serios de zăpadă.

De altfel, meteorologii au anunțat precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ, şi polei în cea mai mare parte a ţării.

De asemenea, sudul Banatului, Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei, precum şi Munţii Banatului şi zona Carpaţilor Meridionali se află sub cod galben de ninsori.

ADVERTISEMENT

Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45…55 km/h în regiunile sudice şi de 60…70 km/h în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, la altitudini de peste 1700 m, temporar viscolind ninsoarea.

”Probabilitatea de apariţie a intervalelor de timp cu precipitaţii va fi ridicată pe aproape întreg parcursul săptămânii, iar din a doua parte a acesteia vremea va deveni mai rece decât în mod normal la această dată”, precizează Administraţia Naţională de Meteorologie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!