News

Video exclusiv. Intrarea în Sinaia, blocată de un copac doborât de viscol

12.01.2021 | 18:05
Video exclusiv Intrarea in Sinaia blocata de un copac doborat de viscol
ADVERTISEMENT

Intrarea în Sinaia este blocată la această oră de un copac doborât de viscol. Nicio mașină nu poate avansa și sunt așteptate echipajele de intervenție.

Copacul a căzut peste șosea și a făcut imposibilă continuarea drumului pentru toți cei implicați în trafic, Din păcate, incidentul s-a petrecut într-o zonă în care depășirile sunt interzise și jumătatea drumului semnalizată cu borne rutiere.

ADVERTISEMENT

Copacul a căzut la intrarea în poate cea mai cunoscută stațiune de pe Valea Prahovei, pe sensul de mers dinspre Bușteni, pe drumul care duce către centrul orașului Sinaia.

Intrarea în Sinaia, dinspre Bușteni, blocată de un copac

Pe filmarea obținută de FANATIK se vede clar cum copacul a căzut pe întreaga lățime a drumului. Între timp s-a format o coadă serioasă de autoturisme.

ADVERTISEMENT

Nici vremea nu este una care să-i ajute prea mult pe cei aflați în trafic. Pe Valea Prahovei ninge destul de serios și DN1 începe să fie acoperit de un strat serios de zăpadă.

De altfel, meteorologii au anunțat precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ, şi polei în cea mai mare parte a ţării.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sudul Banatului, Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei, precum şi Munţii Banatului şi zona Carpaţilor Meridionali se află sub cod galben de ninsori.

Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45…55 km/h în regiunile sudice şi de 60…70 km/h în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, la altitudini de peste 1700 m, temporar viscolind ninsoarea.

ADVERTISEMENT

”Probabilitatea de apariţie a intervalelor de timp cu precipitaţii va fi ridicată pe aproape întreg parcursul săptămânii, iar din a doua parte a acesteia vremea va deveni mai rece decât în mod normal la această dată”, precizează Administraţia Naţională de Meteorologie.

ADVERTISEMENT