News
notix pixel id

Video exclusiv. Zeci de morţi de COVID-19, înşiraţi pe holurile de la morga Spitalului Universitar. Imagini cu puternic impact emoţional

FANATIK vă prezintă imagini teribile cu cadavrele înşiruite pe holurile Spitalului Universitar Bucureşti. În timp ce mii de antivacciniști susțin că virusul COVID-19 este doar o acțiune subversivă a ocultei mondiale, în spitalele din România s-a ajuns la o situație dramatică: morgile sunt pline de corpurile celor care au murit din cauza virusului care situează România în cel mai dramatic top al momentului - cel mai mare număr de decese din lume din cauza coronavirusului.
18.10.2021 | 20:00
Video exclusiv. Zeci de morţi de COVID-19, înşiraţi pe holurile de la morga Spitalului Universitar. Imagini cu puternic impact emoţional
Zeci de cadavre stau pe holurile de la morga Spitalului Uinversitar Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

România este mai afectată ca niciodată de criza COVID1-9, țara noastră înregistrând, zi de zi, sute de decese din cauza coronavirusului și mii de noi infectări. Locuri la ATI nu mai sunt, iar oamenii, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor, mor cu zile.

Morga de la Spitalul Universitar, plină cu morți de COVID-19

Situația de la Spitalul Universitar din Capitală, la fel ca și la alte spitale din țară, pare să fie una disperată. Oamenii mor, și o fac în număr uriaș, din cauza COVID-19, iar medicii au ajuns la capătul puterilor. Și, pentru prima oară de la începutul pandemiei, morga spitalului este plină, cadavrele celor răpuși în lupta cu perfida boală fiind depozitate deja și pe tărgi în așteptarea aparținătorilor care să îi ridice pentru a fi duși la cimitir și pentru a fi înmormântați.

”În Spitalul Universitar de Urgență București sunt internați peste 400 de pacienți pozitivi și aproximativ 400 de pacienți negativi, toți cu forme severe de boală. Aproximativ 100 de pacienți sunt internați cu forme extrem de grave, intubați și necesitând suport ventilator avansat”, explică biroul de presă al Spitalului Universitar.

ADVERTISEMENT

Iar imaginile de la morga spitalului sunt cât se poate de concludente când se vorbește de rata uriașă a mortalității cauzate de coronavirus.

”Medicii fac eforturi supraomenești, dar există cazuri de pacienți pozitivi, care vin cu forme avansate de boală și care au multiple comorbidități, și, din păcate, pierd lupta cu boala. Sâmbătă (16 octombrie 2021, n. red.) a existat un număr mai mare de morți, aproximativ 40 de decese, astfel că a fost nevoie să fie folosite toate spațiile Departamentului Prosectură”, se arată într-un comunicat de presă făcut de oficialitățile de la Spitalul Universitar de Urgență din București.

ADVERTISEMENT

La Spitalul Universitar, zi de zi, zeci de ambulanțe aduc bolnavi de coronavirus, iar mai multe secții ale celei mai mari unități sanitare din România fiind, acum, pline de bolnavi de COVID-19. Evident, toate locurile de la ATI deicate pacienților COVID-19 sunt ocupate, iar formele severe sunt, din păcate din ce în ce mai multe.

România este pe primul la decese, în lume, din cauza COVID-19

În prezent, în ciuda eforturilor medicale, România a reușit contraperformanța de a fi pe primul loc, în lume, când vine vorba de rata deceselor cauzate de COVID-19, depășind țări considerate în lumea a treia, țări în care autoritățile au avut mesaje publice care anunțau că nu cred în pandemie sau vaccinare.

ADVERTISEMENT

De altfel, rata mortalității din România este, practic, rezultatul campaniei de vaccinare, statisticile demonstrând că o rată scăzută de imunizare duce la o mortalitate uriașă în rândul populației.

Situația nu este însă dramatică doar în morgile spitalelor, ci și în cimitire, în Botoșani, săptămâna trecută, fiind închiriat un buldozer pentru a se putea săpa gropile în ritmul necesar înhumărilor.

ADVERTISEMENT

Trist este însă că, în ultimele patru zile, numărul total de decese datorate COVID-19 au fost mai multe la număr decât cele pe care România le avea în zilele Revoluției din 1989.

Medicii, avertismente nenumărate despre mortalitatea COVID-19

În nenumărate rânduri, medicii specialiști au atras atenția cu privire la mortalitatea generată de mutația Delta a coronaviruslui, avertismentele lor fiind însă ignorate de o mare parte a populației. Iar îndemnurile pentru vaccinare au fost nenumărate, imunizarea cu unul dintre cele patru seruri aprobate de Agenția Europeană a Medicamentelor fiind văzute ca fiind singura soluție pentru a se opri valul pandemic actual.

ADVERTISEMENT

”În primul rând, trebuie să ne vaccinăm. În al doilea rând, trebuie respectate anumite reguli elementare: să evităm spațiile aglomerate, să purtăm mască și, normal, să avem grijă la o igienă cât mai amănunțită”, spunea Virgil Musta pentru FANATIK.

Mai mult, medicul Virgil Musta anunța rezultatele studiilor făcute în întreaga lume cu privire la pandemie, dar și la mortalitatea produsă de varianta Delta în rândul populației nevaccinate.

”Conform unor simulări făcute de experți, mortalitatea variantei Delta în rândul populației care are o rată de vaccinare de sub 30% este de 3,5-3,6%, de 30 de ori mai mare decât cea în rândul populației vaccinate în proporție de peste 70%. Iar România, din păcate, se învârte în jurul a 27% ca populație adultă vaccinată, ceea ce este, din păcate, destul de neplăcut”, ne spunea Virgil Musta.

„Sunt oameni care răspândesc știri false în timpul unor dezbateri de la unele televiziuni, care invită astfel de persoane, iar aceste persoane vin cu teorii împotriva vaccinării, se pronunță împotriva oricărei măsuri luate de autorități pentru a limita răspândirea bolii, ba unii chiar au ajuns să nege existența pandemiei, deși este recunoscută de o lume întreagă”, a spus și Raed Arafat, citat de digi24.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri