Ana Necula

Ana Necula

Ana-Maria Necula coordonează departamentul Fanatik NEWS. Are o experiență de peste 15 ani în presa online. A debutat ca reporter de investigații la o revistă lunară, iar după un an de muncă pe teren, a fost numită redactor-șef al publicației.

A început să lucreze în presa online ca redactor, apoi ca editor, la REALITATEA.NET. Timp de cinci ani, a fost editor-șef al aceluiași site.

Pentru o scurtă perioadă a ocupat funcția de editor-șef la MONEY.RO, ca mai apoi să  ajungă la ROMANIATV.NET unde a coordonat, vreme de şase ani și jumătate, activitatea editorială a site-ului.

Studii:

  • 1999-2003 – Universitatea București, Facultatea de Litere;
  • 2003-2004 – Universitatea București, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (studii postuniversitare)

Experiență profesională:

REALITATEA.NET:  a lucrat doi ani ca redactor și editor online. Apoi, timp de patru ani, a ocupat funcția de editor-șef al aceluiași site unde a format o echipă nouă care a adus REALITATEA.NET pe locul unu în topul site-urilor din România.

MONEY.RO: a reorganizat întreaga structură editorală a site-ului, a format o echipă nouă și a coordonat grupul redacțional.

ROMANIATV.NET: vreme de șase ani și jumătate, s-a ocupat de coordonarea colectivului, precum și de selecția și ordonarea conținutului editorial al site-lui.

Contact:

Toate articolele scrise de Ana-Maria Necula:

ADVERTISEMENT