Sport

Video fabulos: Dorinel Munteanu, baie cu șampanie în vestiar după calificarea Oțelului în finala Cupei României Betano

Dorinel Munteanu a făcut spectacol după ce a calificat Oțelul Galați în finala Cupei României Betano cu un gol reușit în minutul 90. Descătușare în vestiar
19.04.2024 | 00:23
Video fabulos Dorinel Munteanu baie cu sampanie in vestiar dupa calificarea Otelului in finala Cupei Romaniei Betano
Oțelul Galați s-a calificat în finala Cupei României Betano după 20 de ani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu vrea trofeul și să o ducă pe Oțelul în preliminariile Europa League. Antrenorul gălățenilor cere însă sprijin financiar la echipă. Pentru câteva momente a lăsat însă aceste griji și a făcut baie în șampanie alături de jucătorii săi în vestiar.

Dorinel Munteanu, show total în vestiarul lui Oțelul după calificarea în finala Cupei României Betano

Dorinel Munteanu a fost extrem de fericit la finalul partidei după ce modul său de lucru și filosofia lui de pregătire a fost considerată învechită și stilul său criticat.

ADVERTISEMENT

Antrenorul nou-promovatei s-a dezlănțuit după victoria dramatică în fața Universității Cluj și a făcut „ravagii” în vestiarul gălățenilor. „Înarmat” cu o sticlă mare de șampanie i-a stropit pe toți jucătorii care la rândul lor au ripostat cu jeturi de șampanie.

Imaginile au devenit virale în spațiul online unde au fost publicate de Laurette Nogo, impresara care a adus toți jucători străini de la Oțelul Galați. Ea a venit special de la Belgrad pentru a asista la partida de la Galați.

ADVERTISEMENT

Juri Cisotti, citate din Kobe Bryant după calificarea în finala Cupei României Betano: „Vrem să câștigăm”

Cisotti e gata să joace cu Oțelul în preliminariile Europa League: „Suntem foarte fericiți, a fost obiectivul nostru. Suntem foarte obosiți, a fost un meci foarte greu, împotriva unei echipe foarte bune, cu calitate, care joacă mingea excelent. Am câștigat și ne-am îndeplinit pe jumătate obiectivul, deoarece vrem să câștigăm Cupa.

Împotriva unei echipe cu calitate, care plimbă foarte bine mingea, normal că e greu. Am făcut o eroare, a fost responsabilitatea mea. Adversarul a pus piciorul și l-am lovit.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericit pentru echipă, oraș, staff, club, toată lumea, dar ‘job’s not finished’ (n.r.-treaba nu e terminată). Nu pot să spun ce ne-a zis Dorinel, ce ne-a zis la vestiare, rămâne la vestiare. Echipa nu renunță, luptă până la final”, a spus jucătorul la Digi Sport.

Dorinel Munteanu cere investiții majore la Oțelul: „Nu ne vom opri aici. Jucătorii merită mai mult sprijin”

Dorinel Munteanu a fost euforic după un final dramatic de meci„Sunt bucuros că am ajuns în finală. Un parcurs destul de dificil. Un joc greu, o echipă bună, dar cred că am câștigat pe merit.

ADVERTISEMENT

Oțelul a declanșat nebunia în vestiar după calificarea în finala Cupei României Betano

Mă bucur pentru tot Galațiul și toți oamenii care iubesc această echipă. Merită mai mult sprijin din toate punctele de vedere acești jucători. De 3 ani încercăm să ne autodepășim și să obținem performanțe pentru Galați”.

„Munti” a simțit momentul greu al echipei de după primirea golului: „A fost acel moment greu să luăm gol înainte de pauză am reușit să ne revenim. Le-am spus că în acest ritm nu putem să sperăm la mai mult. Am ridicat un pic tempoul, ne-am creat ocazii, dar și ei au fost foarte periculoși pe contraatac

Am avut foarte multe meciuri. 6-7 meciuri în 3 săptâmâni. Suntem un pic obosiți, dar nu avem ce să facem. Băieții se vor bucura, dar de mâine vom începe pregătirea meciului din campionat. Ne mai trebuie maxim 6 puncte și suntem în grafic”.

Antrenorul care este însă și președinte și aduce și sponsori face apel către oamenii de afaceri și posibilii investitori interesați să vină la Oțelul: „Această perioadă de 3 ani jucătorii au înțeles mesajele mele de a nu ceda, de a avea încredere în grup și în pregătirea lor fizică. Suntem într-un an bun.

Am reușit să promovăm și acum să facem o figură frumoasă. Sunt convins că nu ne vom opri aici și îmi doresc să fie puțin mai bine din punct de vedere financiar”. 

ADVERTISEMENT