Sport

Fanatik l-a găsit pe nea Darie, fanul vedetă al FCSB! Întâlnire emoționantă cu Tavi Popescu în Peluza Nord. Video

Mustață l-a căutat pe fanul de la FCSB care a plâns la revenirea echipei de suflet în Ghencea. FANATIK l-a găsit pe suporter şi a mediat o întâlnire cu liderul galeriei.
11.08.2023 | 00:48
Fanatik la gasit pe nea Darie fanul vedeta al FCSB Intalnire emotionanta cu Tavi Popescu in Peluza Nord Video
Întâlnire emoționantă între nea Darie și Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
10-08-2023
20:57

Octavian Popescu, întâlnire cu nea Darie în Peluza Nord după FCSB - Nordsjaelland 0-0

După fluierul de final al meciului FCSB – Nordsjaelland, scor 0-0, Tavi Popescu a mers în Peluza Nord pentru a se întâlni cu nea Darie, cel mai înfocat suporter al roș-albaștrilor. 

Cu lacrimi în ochi, nea Darie l-a pupat pe Tavi Popescu pe obraz, după care cei doi s-au îmbrățișat. Momentul emoționant a fost aplaudat la scenă deschisă de suporterii din Peluza Nord. 

Nea Darie, întâlnire cu Octavian Popescu în Peluza Nord

10-08-2023
18:05

Nea Darie, șef de galerie la FCSB - Nordsjaelland

Nea Darie, fanul care a impresionat întreaga suflare roș-albastră cu ocazia derby-ului FCSB – CFR Cluj a fost găsit de FANATIK. Redacția noastră a intermediat o întâlnire între fanul numărul unu al vicecampioanei României cu liderul Peluzei Nord Gheorghe Mustață. 

Cu o jumătate de oră înainte de startul meciului FCSB – Nordsjaelland, nea Darie a ajuns în Peluza Nord unde a cântat de zor alături de ceilalți suporteri. FANATIK a surprins în exclusivitate imagini ale bucuriei suporterului din Roșiori. 

Nea Darie cântă alături de Peluza Nord la FCSB - Nordsjaelland

Două zile au durat căutările fanului emoționat de la FCSB. Cu ajutorul redacției FANATIK, Gigi Mustață a reușit să îl găsească pe nea Darie, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai „roș-albaștrilor”. Întâlnirea celor doi a fost una emoționantă, iar momentul s-a lăsat cu o surpriză foarte mare!

FANATIK l-a găsit pe nea Darie, fanul FCSB care a impresionat la meciul cu CFR Cluj

Totul a început atunci când cei de la gsp.ro au publicat un interviu video cu fanii de la FCSB, realizat înaintea meciului cu CFR Cluj din Ghencea. Printre suporterii vicecampioanei a apărut și nea Darie. Avea o peruca roș-albastră și era foarte emoționat, avea lacrimi în ochi. La finalul meciului, Gheorghe Mustață a văzut imaginile cu acest fan și a fost înduioșat până la lacrimi.

ADVERTISEMENT

Din acel moment, liderul Peluzei Nord a declarat că vrea să îl găsească pe acest suporter, iar primul ajutor al lui Gigi a venit din partea lui Gabi Safta, care a făcut publică dorința lui Mustață pe canalul său de YouTube. Între timp, redacția FANATIK s-a alăturat acestui demers și a realizat un material care promova mai departe doleanța lui Gigi Mustață.

După publicarea articolului pe site-ul nostru, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici am fost contactați de un prieten al lui nea Darie. Suporter al Universității Craiova, acesta și-a ajutat amicul, fan FCSB, să ia legătura cu echipa FANATIK, iar mai apoi cu liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT
Nea Darie și fanul Universității Craiova.
Nea Darie și fanul Universității Craiova.
Nea Darie și fanul Universității Craiova.
Nea Darie și fanul Universității Craiova.

Fanul de la FCSB în drumul spre liderul Peluzei Nord

Echipa FANATIK l-a așteptat pe nea Darie în gara Basarab. Venit cu trenul de la Roșiori și obosit după drumul lung, nea Darie a coborât pe peron cu peruca roș-albastră pe cap, pregătit să își trăiască visul. După mai multe convorbiri între nea Darie și Gheorghe Mustață, cei doi și-au dat întâlnire la restaurantul șefului de galerie.

Înainte de asta, fanul celor de la FCSB a răspuns la câteva întrebări, în exclusivitate pentru FANATIK. Nea Darie era nerăbdător să se întâlnească cu Gigi Mustață și foarte emoționat de ce urma să i se întâmple. Șeful Peluzei Nord i-a promis că îl va lua cu el la meci în galeria FCSB-ul și va avea parte de mai multe surprize.

ADVERTISEMENT
Nea Darie iese din tren, la Gara Basarab.
Nea Darie iese din tren, la Gara Basarab.

Să îl cunoaștem pe nea Darie: “Plâng atunci când marchează FCSB”

Înainte să plecăm de la gară, fanul emoționat al FCSB-ului ne-a oferit un interviu. Nea Darie, așa cum este cunoscut de apropiați, s-a destăinuit în fața noastră și ne-a povestit cum a început dragostea pentru FCSB, dar și despre dorința de a merge la cât mai multe meciuri ale roș-albaștrilor. Am întâlnit un om simplu cu o pasiune foarte mare.

“Toți mă cunosc după numele de Darie și am 65 de ani. De când mă știu, țin cu Steaua și voi fi stelist până la moarte. Tatăl meu a fost stelist, el mi-a dat această pasiune, iar pentru mine FCSB este a doua familie. De fiecare dată când Steaua marchează, eu plâng și îl pup pe cel care este lângă mine. 

ADVERTISEMENT

Pe la 21 de ani am fost prima dată la un meci al Stelei, în Ghencea. Dar cel mai emoționant moment a fost finala din 1986 a Cupei Campionilor. Înainte, am fost fascinat de Marcel Răducanu, pentru că era mingicar și pot spune că el mi s-a părut cel mai bun jucător al echipei din istorie. Dar acum îmi place cel mai mult de Tavi Popescu. 

Duminică la meci a fost ceva de vis, am plecat ultimul de pe stadion. Aștept de mult timp revenirea echipei pe Ghencea. Abia așteptam telefonul lui Gigi Mustață, știu că m-a căutat de două zile și sunt nerăbdător să ne vedem.”, au fost câteva dintre cuvintele emoționante ale nea Darie.

Interviu emoționant cu nea Darie

Moment emoționant, Gheorghe Mustață și nea Darie se întâlnesc. Supriza mare oferită de șeful Peluzei Nord

Întâlnirea dintre nea Darie și Gheorghe Mustață a fost una sentimentală pentru cei doi. S-au luat în brațe și, cu lacrimi în ochi, au început să vorbească. Șeful galeriei de la FCSB i-a făcut o primă surpriză fanului. I-a dăruit un tricou semnat de Tavi Popescu și un tricoul al Peluzei Nord, pe care să îl poarte la meciul roș-albaștrilor.

Cadoul lui Gigi Mustață pentru nea Darie

În continuare, cu lacrimi în priviri și cu emoția în suflet, nea Darie, îmbrăcat cu tricoul Peluzei Nord și cu peruca roș-albastră pe cap, ne-a mai oferit câteva cuvinte înainte de plecarea la stadion. Fanul FCSB-ului ne-a povestit despre cum a simțit întâlnirea cu Gigi Mustață.

“A fost ceva extraordinar să mă întâlnesc cu el. Uneori e mai greu să vin la meci, dar reușesc să ajung cu prietenii mei. Sunt nerăbdător să merg diseară la meci. Este un mare vis pentru mine și o să fie ceva special. Mi-ar plăcea să îl întâlnesc pe Tavi Popescu la stadion, el e feblețea mea. M-aș bucura să marcheze Tavi Popescu și să batem cu 1-0″, a mai spus nea Darie.

Nea Darie, bucuros că merge pe Ghencea

În momentul în care ne-a arătat tricoul său de suflet, nea Darie s-a emoționat până la lacrimi: “Am primit acest tricou pe care am să îl pun în ramă. Acest copil este cel mai iubit de la Steaua.”

Gigi Mustață i-a făcut o mare surpriză lui nea Darie și l-a numit membru de onoare al Peluzei Nord, iar fanul roș-albastru a reacționat din nou cu emoții: “Este chiar o onoare pentru mine să fac parte din această galerie și voi striga din tot sufletul până când se termină meciul.”

Nea Darie, membru de onoare al Peluzei Nord

Reacția lui Gigi Mustață

Și Gigi Mustață a fost emoționat de momentul întâlnirii. Șeful Peluzei Nord spune că nea Darie seamănă cu socrul său, la care ține foarte mult: “Mă bucur enorm că ne-am întâlnit. M-a emoționat foarte mult interviul lui. Seamănă foarte mult cu socrul meu, un om foarte drag mie. Le mulțumesc tuturor că m-au ajutat să îl găsim pe acest om, iar de acum o să am eu grijă de el. I-am pregătit și câteva surprize.”

Gigi Mustață emoționat după întâlnirea cu nea Darie


  • 2,20 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Nordsjaelland

ADVERTISEMENT