News

Video. Imagini incredibile pe o șosea din România: un tânăr a zburat pur și simplu din mașină. În ce stare se află

Imagini incredibile au fost surprinse pe o șosea din Vaslui, acolo unde un tânăr a zburat pur și simplu din mașină. În mod miraculos, acesta a scăpat cu viață.
06.02.2024 | 12:54
Video Imagini incredibile pe o sosea din Romania un tanar a zburat pur si simplu din masina In ce stare se afla
Un șofer de 18 ani a scăpat miraculos cu viață după ce a zburat din mașină. Imagini spectaculoase. Sursa foto: capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 18 ani din Vaslui a fost victima unui accident extrem de grav în județul Vaslui. Acesta a zburat pur și simplu din mașină. Din fericire, în ciuda acestui aspect, el a scăpat cu viață.

Un tânăr de 18 ani a scăpat miraculos cu viață după ce a zburat din mașină. Imagini spectaculoase

Evenimentul rutier din zona Moldovei a avut loc luni, 5 februarie, la orele dimineții. Un tânăr de 18 ani, originar din comuna Banca, poate spune că destinul a fost de partea sa și că s-a născut a doua oară.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost implicat într-un accident rutier extrem de grav în urma căruia, în mod de-a dreptul miraculos, a scăpat cu viață. Incidentul s-a petrecut pe Drumul European (DE) 585.

Mașina șoferului se deplasa din direcția Vaslui către Bârlad. La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, unde s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

Imaginile video de la fața locului sunt de-a dreptul teribile și par desprinse dintr-un film de acțiune. Pe filmare se observă cum tânărul de 18 ani este proiectat în afara autoturismului prin parbriz.

În ciuda faptului că a zburat prin parbriz, la o viteză foarte mare, bărbatul a scăpat ca prin minune. El a suferit câteva vătămări corporale și a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale, notează Vremea Nouă.

ADVERTISEMENT

Precizările poliției după accidentul din Vaslui

În urma acestui accident, tânărul a fost testat pentru consumul de alcool, rezultatul înregistrat fiind negativ. Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Astăzi, 5 februarie 2024, ora 08.18, Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe drumul european DE 581, în comuna Zorleni, județul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia a fost vătămată o persoană.

ADVERTISEMENT

În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui au stabilit că, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un tânăr de 18 ani din comuna Banca, județul Vaslui, care se deplasa din direcția Vaslui către Bârlad, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat”, au transmis reprezentanții IJP Vaslui.

ADVERTISEMENT