News

Video. Incendiu devastator în Bistrița-Năsăud. Trei case au fost cuprinse de flăcări

În Ajunul Anului Nou, un incendiu devastator a fost raportat în Bistrița-Năsăud. Trei case au fost cuprinse de flăcări și mai multe persoane au suferit atacuri de panică.
31.12.2023 | 12:53
Video Incendiu devastator in BistritaNasaud Trei case au fost cuprinse de flacari
Incendiu puternic la trei case, în Bistrița-Năsăud. Mai multe persoane au suferit atacuri de panică. Sursa foto: bistriteanul.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Momente de panică pentru mai mulți oameni din Bistrița-Năsăud, duminică, după ce casele lor au fost cuprinse de un incendiu devastator. Focul s-a manifestat violent. Din fericire, nu există victime.

Incendiu puternic la trei case, în Bistrița-Năsăud. Mai multe persoane au suferit atacuri de panică

Din informațiile oferite de presa locală, incendiul din nordul Transilvaniei a izbucnit duminică dimineață, la acoperișul unei case de locuit din localitatea Lunca Ilvei, în care funcționa un magazin sătesc.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, flăcările s-au extins la alte două case, din vecinătate. ”Echipajele de interventie au găsit o casă – ardere generalizată, iar incendiul era extins la alte două imobile”, a precizat ISU Bistrița, conform Ziar de Bistrița.

Pompierii spun că au fost afectate de incendiu o casa de locuit (de la care a izbucnit incendiul), în totalitate, mansarda unui magazin alimentar, respectiv mansarda celui de-al treilea imobil cu destinația casa de locuit. În total, suprafață afectată de incendiu este, la o prima estimare, de aproximativ 800 mp.

ADVERTISEMENT


Dat fiind șocul imens, patru persoane au suferit atacuri de panică. Oamenii au primit asistență medicală din partea paramedicilor SMURD și a unui echipaj SAJ Bistrița-Năsăud. Nu s-a impus transferul acestora la spital.

La locul incendiului s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari cu autospeciale de stingere și SVSU Lunca Ilvei și Ilva Mare, cu autospeciale de stingere.

ADVERTISEMENT

Au mai ajutat angajații de la SPSU Silvania International. Serviciile voluntare și privat pentru situații de urgență au asigurat prima intervenție. De notat că, alături de pompierii militari și voluntari, și mai mulți vecini s-au mobilizat pentru sprijinirea intervenției.

Precizările pompierilor după incendiul din Bistrița-Năsăud

Iată comunicatul ISU: ”Au intervenit patru echipaje de pompieri militari cu autospeciale de stingere. SVSU Lunca Ilvei și Ilva Mare, cu autospeciale de stingere. Serviciile voluntare pentru situații de urgență au asigurat prima intervenție.

ADVERTISEMENT

Pe lângă pompierii militari și voluntari, peste 100 de localnici, inclusiv pompieri aflați in timpul liber s-au mobilizat pentru sprijinirea intervenției (alimentare cu apa și scoaterea bunurilor din imobilele afectate).

Cauza probabilă a incendiului urmează sa fie stabilită după finalizarea tuturor operațiunilor de înlăturare a efectelor negative”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților