News

Video. Marcel Ciolacu, surprins pe aeroportul din Viena, în drum spre Berlin. Premierul a călătorit cu o cursă de linie şi şi-a cărat singur bagajul

Video. Marcel Ciolacu a fost surprins pe aeroport. Premierul călătorește în Germania, acolo unde va avea o întrevedere cu Olaf Scholz.
04.07.2023 | 12:41
Video Marcel Ciolacu surprins pe aeroportul din Viena in drum spre Berlin Premierul a calatorit cu o cursa de linie si sia carat singur bagajul
Video. Marcel Ciolacu, surprins pe aeroportul din Viena. Colaj Fanatik/ Sursa foto: Captura stiripesurse/hepta.ro
ADVERTISEMENT

Video. Marcel Ciolacu, surprins pe aeroportul din Viena, în drum spre Berlin. Imaginile cu premierul au făcut furori în mediul online. Liderul Executivului a ales să călătorească cu o cursă de linie și și-a cărat singur bagajul.

Video. Marcel Ciolacu, surprins pe aeroportul din Viena

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a urcat în aeronavă, marți dimineață, pentru a ajunge în Germania, la Berlin. Aici, șeful Guvernului se va întâlni cu mai mulți oficiali. Va avea o întrevedere inclusiv cu Olaf Scholz, cancelarul german.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a fost filmat la aeroport, în timp ce își lua bagajele. Videoclipul a fost postat pe o rețea de socializare de stiripesurse.ro. Așa cum era de așteptat, internauții au lăsat diverse comentarii la filmarea respectivă. Unii dintre oameni au precizat că gestul premierului este apreciat, în timp ce alții l-au ironizat.

„Păi cine să-i care bagajele? Asta-i culmea…”/ „M-aș fi bucurat să zboare cu avion privat, dar să fie deștept cu școală, cu experiență.”/ „Preferam să îi care cineva bagajele. Să fie arogant, dar patriot”, sunt câteva dintre comentariile românilor.

ADVERTISEMENT
@stiripesurse

Marcel Ciolacu, vedetă pe rețelele sociale: românii l-au filmat în aeroport, când își căra singur bagajele #marcelciolacu #wien🇦🇹 #wienflughafen #wienairport

♬ sunet original – stiripesurse.ro

Prima vizită în UE, în calitate de premier

Vă amintim că premierul Marcel Ciolacu se află în prima vizită în Uniunea Europeană, în calitate de premier. Marți, 4 iulie, liderul Executivului se va întâlni cu Olaf Scholz. Ulterior, oficialii vor susține o conferință de presă împreună.

De asemenea, prim-ministrul va avea o întrevedere cu vicepreşedintele Parlamentului Republicii Federale Germania, Katrin Göring-Eckardt. Marcel Ciolacu se va întâlni și cu reprezentanții mediului de afaceri și cei ai industriei de apărare.

ADVERTISEMENT

Premierul a precizat că vizita de lucru este foarte importantă și din punct de vedere economic, având în vedere că Berlinul este un partener comercial al țării noastre. „Cooperarea dintre România şi Germania are un potenţial semnificativ, pe care am convingerea că îl putem valorifica şi mai mult în interes reciproc.

Germania este cel mai important partener comercial al României, fapt ce constituie o bază solidă pentru intensificarea relaţiei noastre bilaterale şi oferă perspective reale de dezvoltare pe care ne dorim să le concretizăm cât mai curând posibil”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 5 iulie, șeful Guvernului se va întâlni cu Katrin Goring-Eckardt, vicepreşedintele Parlamentului Republicii Federale Germania, conform programului de vizită făcut public de cabinetul lui Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT