News

Video. Maşină în flăcări pe autostradă. Traficul pe A1, către Bucureşti, a fost dat complet peste cap

Au fost momente de panică, duminică, pe A1, după ce o maşină a luat foc în mers. Autoturismul a ars complet, iar traficul a fost restricţionat.
10.03.2024 | 16:36
Video Masina in flacari pe autostrada Traficul pe A1 catre Bucuresti a fost dat complet peste cap
Maşina a luat foc la km 80 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti Foto: ISU Argeş
ADVERTISEMENT

Incident grav duminică după-amiază pe autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers către Capitală. Un autoturism a luat loc în mers, iar din cauză că maşina era pe GPL şi ardea foarte puterniuc martorii oculari nu au putut să intervină.

Incendiu nu s-a soldat cu victime

Incidentul a avut la km 80 al autostrăzii, în zona localităţii argeşene Răteşti, şi din fericire pasagerii maşini au reuşit să se autoevacueze la timp, astfel că nu s-au înregistrat victime.

ADVERTISEMENT

Reprezentanţii ISU Argeş au remis ulterior un comunicat, în care au specificat: “Pompierii intervin cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Este vorba despre un incendiu care se manifestă generalizat la autoturism. Nu au fost identificate victime”.

ADVERTISEMENT

Din primele informații obţinute de la ceilalţi participanţi la trafic, se pare că șofer a tras imediat pe dreapta în momentul în care a observat că autoturismul este cuprins de flăcări, el sunând ulterior la 112.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, circulaţia a fost restricţionată pe prima bandă şi pe banda de urgenţă a sensului de mers către Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Tot în Argeş a avut loc duminică un accident grav, în comuna Dâmbovicioara, unde un şofer a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în curtea unui sătean.

Ziua de duminică a fost plină în accidente pe şoselele din România. Cel mai grav dintre ele s-a produs pe “Drumul morţii”, Bucureşti-Urziceni, pe raza localităţii Sineşti, în care au fost implicate patru autoturisme.

ADVERTISEMENT

În urma acestui acident o persoană şi-a pierdut viaţa, iar patru adulţi şi un copil au fost răniţi, trei dintre ei fiind duşi la spital. De asemenea, un şofer de 29 de ani a murit într-un accident în judeţul Vaslui, iar altul de 52 de ani a murit şoseaua de centură a oraşului Caracal, el arzând de viu în propriul autoturism, după ce s-a izbit violent de o bordură.

ADVERTISEMENT