News

Video. Mașina unui general rus, incendiată la Moscova sub ochii trecătorilor. Suspectul nu a fost prins

Mașina generalului rus Evgheni Secretarev, nimeni altul decât șeful adjunct al Statului Major General al Forțelor Armatei Ruse, a fost incendiată la Moscova.
28.08.2022 | 17:52
Video Masina unui general rus incendiata la Moscova sub ochii trecatorilor Suspectul nu a fost prins
Mașină arsă în Moscova. Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Potrivit imaginilor, mașina BMW X6 arde ca o torță în timp ce oamenii filmează. La moment dat se aude și o mică explozie, însă dauna adusă autoturismului nu a fost totală.

O mașină unui general rus a luat foc în Moscova

“BMW X6 al lui Secretarev era parcat în curtea unei case de pe autostrada Leningradskoe și a luat foc. Partea din spate a mașinii a avut cel mai mult de suferit, iar portbagajul a fost ars complet”, a transmis presa din Rusia.

ADVERTISEMENT

Nu se cunosc momentan cauzele incendiului, însă anchetatorii vorbesc despre o posibilă incendiere mai ales că martorii au văzut o fată suspectă în apropierea mașinii, înainte ca aceasta să ia foc.

Tensiunea în Moscova e la cote maxime, mai ales după asasinarea Dariei Dughina. Cu toate acestea, incendiile izbucnesc în toată Rusia de la începutul războiului și nimeni nu are o explicație.

ADVERTISEMENT

Doar din luna martie au fost consemnate zeci de astfel de incendii, botezate ”misterioase”, pentru că nimeni nu știe ce le cauzează. De la sabotori ucraineni la sabotori interni, cert e că anumite obiective strategice ale Rusiei ard subit, fără ca autoritățile să publice o explicație.

Unii analiști militari consideră că o parte a subordonaților lui Vladimir Putin vor să își ascundă incompetența și corupția din sistem, astfel că ard dovezi înainte situația să devină și mai complicată.

ADVERTISEMENT

Conform listei scurte, incendiile au început în 22 martie și s-au extins inclusiv în luna august. Printre orașele afectate de aceste incendii sunt reamintite Kstovo, Belgorod, Tver, Kineshma, Barvikha, Bryansk, Ussuriysk, Ilyinskoye, Perm, Moscova, Nijni Novgorod, Nijnevartovsk, Kursk, Dubovoye sau Vladivostok.

Analizând obiectivele care au ars, majoritatea erau depozite de petrol, poduri feroviare, uzine chimice, regiuni ale guvernatorilor, baze aeriene militare, depozite de muniții, centrale electrice, fabrici de praf de pușcă și inclusiv birouri de înrolare militară. Nu a fost ferit nici Institutul Rosatom (Nuclear) de Tehnologii Digitale.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, adevărul e undeva la mijloc și incendiile sunt produse de un amalgam de sabotaj cu incompetență și nemulțumire a subordonaților din Armată, care dezaprobă războiul din Ucraina.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin...
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion