News

Video. Mașini prinse în zăpadă în munții Bucegi și scoase cu caii! „Eşti nebun, a luat maşina pe sus”

21.12.2020 | 12:39
Video. Mașini prinse în zăpadă în munții Bucegi și scoase cu caii! „Eşti nebun, a luat maşina pe sus”
Caii au scos câteva mașini din zăpadă. Sursa foto - Sorin Enescu
ADVERTISEMENT

Mașini prinse în zăpadă în munții Bucegi și scoase cu caii! Aceasta este imaginea de care au avut parte mai mulți turiști în stațiunea Padina – Peștera. 

Zona, devenită peste noapte una dintre cele mai căutate de către oameni pentru abundența de zăpadă, a oferit și ceva probleme.

ADVERTISEMENT

Mai ales că, nu puțini au fost cei care s-au prezentat cu mașinile nu tocmai pregătite. Mai exact, la Dichiu, zăpada le-a dat mari bătăi de cap unor şoferi.

Mașini prinse în zăpadă și scoase cu caii!

Că să le scoată, şoferii au cerut ajutor după ce au încercat minute bune și au turat degeaba motoarele puternice. De remarcat că în zoa Dichiu, zăpada este de peste 15 cm.

ADVERTISEMENT

Drumul este teoretic închis circulaţiei şi, din această cauza, autorităţile nu pot interveni pentru deszăpezire. Nu toată lumea respectă însă regulile.

Turiştii au vrut cu orice chip să se distreze cu maşinile spre Dichiu, dar unii dintre ei au rămas împotmoliţi  în zăpadă.

Au avut noroc pentru că prin zonă au trecu și câțiva tineri cu cai de tracţiune. Aceștia le-au sărit în ajutor și au pus animalele să tragă autoturismele.

ADVERTISEMENT

Tinerii cu caii puternici au avut de muncă până la lăsarea întunericului. Din păcate, cazuri au fost numeroase și solicitări, la fel.

Poliţiştii rutieri fac un apel la turişti să nu se mai aventureze cu maşinile pe drumurile închise circulaţiei în această perioadă, pentru că se pot expune la pericole.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri