News

Accident teribil în Suceava. Un afacerist a murit într-un mod cumplit, la câteva minute după ce şi-a lăsat copiii la şcoală

Nicio zi fără un accident mortal în România, de data aceasta pe un drum din Suceava, mai exact pe șoseaua de centură a orașului Rădăuți.
18.09.2023 | 16:13
Accident teribil in Suceava Un afacerist a murit intrun mod cumplit la cateva minute dupa ce sia lasat copiii la scoala
Accident teribil în Suceava. Foto: MonitorulSV
ADVERTISEMENT

Aici un bărbat a murit după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de cupa unui utilaj Wola. Șoferul în vârstă de 32 de ani pe numele său Daniel Nechitean era un cunoscut om de afaceri din localitatea Marginea. Anchetatorii au stabilit că acesta se întorcea de la școală, acolo unde și-a lăsat copiii.

Un afacerist a murit într-un mod cumplit

Potrivit Monitorulsv.ro, bărbatul conducea un autoturism marca VW Tiguan și s-a lovit violent în zona podului Vlădichii, în cursul dimineții de luni, 18 septembrie. Omul de afaceri care deținea o firmă de materiale de consrucții a rămas încarcerat între fiarele contorsionate, astfel că pompierii ajunși la fața locului nu au mai avut ce face pentru a-l salva.

ADVERTISEMENT

La fața locului a fost trimisă o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, asistată de un echipaj SAJ, însă fără folos. A ajuns la spital și șoferul utilajului, pentru că impactul a fost deosebit de violent. Anchetatorii iau în considerare acum inclusiv scenariul sinuciderii, în condițiile în care pe șosea nu s-au găsit urme de frânare.

Cu toate acestea, familia și prietenii bărbatului exclud categoric acest scenariu și sunt convinși că a fost vorba doar despre un eveniment tragic. Cel mai probabil soarele puternic l-ar fi orbit pe bărbat, cunoscut în localitate pentru că a candidat la alegerile pentru funcția de primar în 2020, din partea Partidului Verde.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 20 de ore, un alt accident se producea pe drumurile din România, de data aceasta în Covasna. Aici, un blindat NATO a rupt gardul unei case și s-a înfipt în peretele locuinței, iar acum Ministerul Apărării Naționale a deschis o anchetă. Blindatul aparținea militarilor de la grupul de luptă Cincu.

Accidentul s-a produs pe DN11, pe direcția de mers Brașov – Târgul Secuiesc, pe raza localității Cernatu. Aici, blndatul a pierdut controlul de deplasare în timp ce făcea parte dintr-o coloană de blindate care traversau localitatea. ”Blindatul a trecut peste gardul unei locuințe și s-a înfipt în casa unui localnic.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, precum și echipaje de la Poliția Militară. A fost deschisă o anchetă. Din fericire nu au fost înregistrate victime”, au transmis autoritățile. După zeci de minute de ”muncă”, blindatul de mare tonaj a fost readus pe drum, după care a putut să-și continue misiunea.

Un alt accident la fel de dur a avut loc în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, acolo unde o femeie a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni, însă șoferul a decis să fugă de la locul faptei. În cele din urmă, după ce au ajuns și salvatorii, șoferul a fost cuprins de remușcări și s-a întors la locul faptei, unde a sosit și Ambulanța.

ADVERTISEMENT

Conform presei locale la fața locului au ajuns polițiștii de la Biroul Rutier care vor încerca să afle în ce condiții s-a produs accidentul, în timp ce șoferul va fi testat cu aparatul etilotest și drugtest. Femeia a fost imobilizată pe o targă și transportată cu ambulanța SMURD la spitalul de urgență, unde va primi îngrijiri suplimentare.

ADVERTISEMENT