News

Video. Momentul prăbuşirii avionului actorului Christian Oliver a fost filmat. Ce a postat vedeta pe Instagram înainte de tragedie

Actorul Christian Oliver a murit într-un accident aviatic în timpul unei vacanţe în Caraibe. Aeronava în care se afla s-a prăbuşit în apropierea insulelor St. Vicent şi Grenadine.
06.01.2024 | 16:29
Video Momentul prabusirii avionului actorului Christian Oliver a fost filmat Ce a postat vedeta pe Instagram inainte de tragedie
Christian Oliver şi cele două fiice şi-au găsit sfârşitul în acest avion Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul german Christian Oliver (pe numele real Christian Klepser) a murit într-un accident de avion în Marea Caraibelor, după cum a transmis poliția din Insulele St. Vincent și Grenadine.

Alături de Oliver au murit şi fiicele sale de 10 şi 12 ani

Potrivit forțelor de ordine de pe insulă, în data de joi 4 ianuarie, o aeronavă ușoară care se afla pe ruta dintre Bequia spre Insula Sf. Lucia s-a prăbușit în mare la o milă nautică vest de Little Nevis.

ADVERTISEMENT

La bordul avionului se aflau patru persoane: actorul în vârstă de 51 de ani, fiicele sale Annick, de 12 ani, și Madita, de 10 ani, și pilotul Robert Sachs.

Toți cei patru prezenţi la bord au murit pe loc. Momentul prăbuşirii avionului a fost înregistrat întâmplător de câteva persoane aflate la ţărm.

ADVERTISEMENT

Poliția a adăugat că avionul a avut probleme imediat după decolare. Christian Oliver este cunoscut pentru rolurile sale din filmele Operation Valkyrie, Rattlesnakes și Speed ​​Racer, precum și din serialele TV Cobra, Sense8, Parallel Worlds și Inspector George Gently.

Cu două zile înainte de tragedie, actorul a publicat pe rețelele de socializare o fotografie de la plajă, alături de care a postat următorarele cuvinte: “Lăsaţi iubirea să domnească. Vă doresc toate cele bune în 2024!”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cu câteva zile în urmă, actorul de origine germană a postat pe Instagram o fotografie făcută pe plajă, la apus, alături de care scria plin de fericire şi speranţă: „Salutări de undeva în paradis! Spre comuniune și iubire…2024, venim!”.

Oliver s-a născut în Germania, dar ulterior s-a mutat în SUA, acolo a lucrat mai întâi ca model și apoi a început să joace în filme. Telespectatorii îşi mai amintesc de el pentru rolurile sale din seriale precum „Hunters”, „Outpost” sau „Out of Time”.

ADVERTISEMENT

În total, în filmografia lui Christian Oliver figurează peste 50 de filme. Pe rețelele de socializare sunt deja transmise condoleanțe familiei actorului. Nu există încă informații despre data și locul înmormântării.

ADVERTISEMENT