News

Video. Primarul din Târgoviște și fetița sa, implicați într-un cumplit accident. Mașina lor a plonjat în Olt

Primarul din Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de fosta soție și fetița lor, au fost implicați într-un grav accident. Mașina lor a ajuns în Olt.
28.11.2023 | 11:11
Video Primarul din Targoviste si fetita sa implicati intrun cumplit accident Masina lor a plonjat in Olt
Primarul din Târgoviște, fosta soție și fetița lor au ajuns cu mașina în Olt. Care este starea acestora. Sursa foto: Se Întâmplă în Vâlcea / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident rutier teribil în care a fost implicat primarul din Târgoviște a avut loc pe Valea Oltului. Mașina în care se aflau edilul, fosta soție și fiica lor de 13 ani a plonjat de pe un pod direct în râul Olt.

Primarul din Târgoviște, fosta soție și fetița lor au ajuns cu mașina în Olt, după un grav accident. Care este starea acestora

Evenimentul rutier a avut loc duminică seară, pe Valea Oltului, în județul Vâlcea. Autoturismul a rupt un parapet de beton și gardul protector de metal al unui pod. Apoi, mașina s-a răsturnat într-un canal cunoscut de localnici și pescari drept legătură între Balta Proieni și râul Olt.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, în autoturism se aflau primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan (45 ani), fosta sa soție, acum concubină (47 ani), și fetița lor, în vârstă de 13 ani.

Vehiculul implicat în accident, un Jaguar alb care ar aparține fostei soții a primarului, a căzut de la o înălțime de 5 metri în apă, notează Ultima Opinie. Din fericire, toți pasagerii mașinii au supraviețuit. Cei trei au fost transportați la Spitalul din Brezoi pentru investigații medicale.

ADVERTISEMENT

ISU Vâlcea a emis un comunicat în care se precizează că nu au fost raportate răni grave, însă cei trei ocupanți au suferit policontuzii și hipotermie. Șoferul mașinii a fost testat negativ cu aparatul etilotest. Poliția continuă cercetările pentru a stabilii cauzele exacte ale accidentului.

Ce spune poliția după acest accident

Se pare că însuși edilul Stan a fost șoferul mașinii, se arată în comunicatul emis de Poliție după accident. Acesta ar fi pierdut controlul volanului venind dinspre Sibiu. Mașina a trecut prin parapetul de beton de pe DN 7 / E81 – Valea Oltului, la Brezoi.

ADVERTISEMENT

”Cauza producerii accidentului ar fi viteza excesivă neadaptată la condițiile de drum. ISU Vâlcea anunță că persoanele s-au autoevacuat, iar, după de au fost evaluate de echipajele medicale la fața locului, au fost transportate la Spitalul Brezoi.

Este vorba despre trei persoane care au suferit policontuzii și hipotermie. Victimele sunt conducătorul auto de 45 de ani, din Târgoviște, o femeie de 47 de ani și o minoră de 13 ani.

ADVERTISEMENT

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a transmis ISU Vâlcea printr-un comunicat.

ADVERTISEMENT