News

Video. Șofer de TIR, surprins în timp ce conducea cu picioarele pe geam. Reacția polițistului: „V-am oprit în caz că sunteți amorțit”

Un șofer de TIR, care conducea cu picioarele pe geam, a fost surprins de un polițist. Momentul a devenit viral în mediul online.
01.04.2024 | 12:04
Video Sofer de TIR surprins in timp ce conducea cu picioarele pe geam Reactia politistului Vam oprit in caz ca sunteti amortit
Șofer de TIR, surprins în timp ce conducea cu picioarele pe geam. colaj Fanatik/ Foto captură video
ADVERTISEMENT

Un șofer de TIR a fost surprins chiar de un polițist, în timp ce conducea cu picioarele pe geam. S-a întâmplat în județul Timiș, pe Autostrada Timișoara – Nădlac, iar întreaga situație a fost filmată cu bodycam-ul agentului.

Un șofer de TIR, care conducea cu picioarele pe geam, surprins de un polițist

Polițistul, care l-a oprit pe șoferul de TIR și care a făcut public momentul, este Valer Kovacs. El este cunoscut în mediul online datorită postărilor privind activitatea sa, unele dintre acestea fiind pline de amuzament.

ADVERTISEMENT

De această dată, Valer Kovacs a făcut „celebru” un tânăr camionagiu, care conducea în timp ce își „odihnea” picioarele, stând cu ele pe fereastră. Polițistul din Timiș spune că înainte de a-l opri pe șofer, l-a claxonat, semn că trebuie să stea corespunzător la volan.

Atenționarea agentului rutier a fost în zadar, drept urmare, polițistul l-a oprit, mai ales că în urma gestului inconștient al șoferului putea avea loc oricând o tragedie. „V-am oprit în caz că sunteți amorțit, aveți probleme la picioare”, a fost prima replică a agentului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta i-a cerut actele la control, informându-l că dacă stă cu picioarele la fereastră, în timp ce conduce, poate fi amendat. „Am trecut pe lângă dumneavoastră. M-ați văzut, erați cu picioarele pe fereastră. Am trecut a doua oară, erați la fel. Eu ce să înțeleg?

Eu nu vreau să vă fac teorie, dar este amendă dacă stați cu picioarele la fereastră, știți!?”, i-a spus polițistul șoferului de TIR. Ulterior, Valer Kovacs l-a invitat pe tânăr să coboare pentru a-și relaxa picioarele și l-a sfătuit ca în astfel de situații să ia pauze.

ADVERTISEMENT

Tânărul a scăpat cu un avertisment

Omul legii i-a recomandat să meargă într-o benzinărie și să își ia o cafea. De această dată, șoferul a scăpat cu un avertisment. Vizibil jenat, tânărul i-a mulțumit polițistului și i-a promis că nu va repeta gestul.

„Mergeți acolo, beți o cafea. Relaxați-vă, întindeți picioarele. Până și mie îmi amorțesc picioarele, dar fac pauză. Sper ca pe viitor să nu ne mai întâlnim cu picioarele la geam, sau dacă vine vara să le scoatem afară.

ADVERTISEMENT

Astăzi aveți avertisment. Eu am o memorie vizuală foarte bună. În caz că ne mai întâlnim, cu siguranţă, aveți o amendă din partea mea”, a adăugat polițistul din Timiș.

 

ADVERTISEMENT