News

Un șofer de TIR moldovean a fost împușcat de un coleg italian. Motivul incredibil pentru care a apăsat pe trăgaci

Un șofer de TIR din Republica Moldova a fost împușcat de un coleg italian, dintr-un motiv considerat incredibil de anchetatori: invidia.
26.03.2024 | 12:29
Un sofer de TIR moldovean a fost impuscat de un coleg italian Motivul incredibil pentru care a apasat pe tragaci
Un șofer de TIR moldovean a fost împușcat de un coleg italian. Motivul incredibil pentru care a apăsat pe trăgaci. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Mai exact, șoferul italian a fost nemulțumit că moldoveanul a primit ”cel mai frumos camion” pentru a-l conduce. În consecință, atacatorul în vârstă de 58 de ani și-a așteptat colegul de 60 de ani, ca acesta să își termine tura, după care l-a împușcat ”fără milă”, potrivit anchetatorilor din Italia.

Un șofer de TIR moldovean a fost împușcat de un coleg italian

Potrivit Corriere della Sera, atacul a avut loc în curtea unei companii de transport din Brivio, provincia Lecco. Carabinierii au stabilit că italianul era invidios pe cetățeanul din Republica Moldova, în condițiile în care acesta era favorizat de patronat, cu toate că era angajat în companie de doar câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Din fericire, bărbatul a fost împușcat în umăr și a scăpat după ce s-a dus direct la spital. Deși speriat și cu dureri mari, a avut puterea să sune la Poliție, astfel că mascații au descins acasă la atacator. Senin, acesta le-a deschis ușa și le-a explicat că și-a împușcat colegul din invidie.

”Este cel mai recent venit în companie, dar i-au dat cel mai frumos camion. Nu este corect că i-au atribuit cel mai nou vehicul, în timp ce pe mine mă lasă să îl conduc pe cel mai vechi, cu mai mulți kilometri”, a explicat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Un șofer de TAXI din Chișinău a fost împușcat în cap

Individul s-a ales acum cu dosar penal, cu toate că nu a fost reținut de polițiști și, cel mai probabil, va rămâne șomer. Un caz la fel de șocat se petrecea în Chișinău în urmă cu o săptămână. Aici, un șofer de taxi în vârstă de 29 de ani, tată a patru copii, a fost împușcat în cap de un individ aflat în stare de ebrietate, după miezul nopții.

Femeia a împărtășit povestea pe o rețea de socializare, pentru a le arăta oamenilor cât de periculoasă este meseria de taximetrist. Din fericire bărbatul nu a murit, pentru că atacatorul ar fi folosit o armă ciudată, mai exact un pistol de semnalizare.

ADVERTISEMENT

”În noaptea de 17 martie, la ora 01.22, poliția capitalei a fost sesizată de către un bărbat de 29 de ani, care activează ca taximetrist, care a declarat că a avut un conflict cu un individ, fiind amenințat cu un obiect asemănător cu o armă.

Ajunși la fața locului, în cadrul documentării, polițiștii au stabilit că în direcția bărbatului a fost efectuată o împușcătură după care suspectul a fugit de la fața locului. De la locul incidentului a fost ridicat un tub de cartuș asemănător pentru pistoalele de semnalizare, care urmează a fi îndreptat la expertiză.

ADVERTISEMENT

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 30 de ani. Pe caz a fost inițiată o cauză penală iar bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar alte circumstanțe se stabilesc”, a declarat purtătorul de cuvinte al Poliției din Chișinău, Natalia Stati, conform Unimedia.

ADVERTISEMENT
Tags: