News

Video. Transmisie de pe front, întreruptă violent. O bombă a explodat lângă un jurnalist care relata din Ucraina

Un proiectil a explodat lângă un jurnalist francez care transmitea în direct de pe frontul din Ucraina. Imaginile au devenit virale. Video
03.01.2023 | 13:19
Video Transmisie de pe front intrerupta violent O bomba a explodat langa un jurnalist care relata din Ucraina
Cadrul transmisiei a fost acoperit de lumina exploziei
ADVERTISEMENT

Un proiectil a explodat la doar câteva zeci de metri de un jurnalist francez care relata în direct din Ucraina, de la Kramatorsk.

Ruşii au distrus cinci patinoare

Din fericire, nici jurnalistul, nici cameramanul care îl filma nu au fost răniți.

Practic, Paul Gasnier se pregătea să transmită în direct la TMC TV când explozia a avut loc chiar în spatele lui. În studio se afla prezent și Bruno Le Maire, ministrul francez al economiei, toţi invitaţii fiind şocaţi de cele văzute, mai ales că prezentatorul a dispărut din cadru.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după explozie, gazda emisiunii Yann Barthèz, a încercat sî se asigure că reporterul se simte bine, discuţia ulterioară având însă loc doar telefonic.

Tot în acest început de an, sala de hochei pe gheață din orașul Drujkivka, din regiunea Donețk, a fost distrusă într-un atac cu rachete efectuat de forțele ruse în estul Ucrainei, a informat Federația Ucraineană de Hochei. Anterior, s-a raportat că racheta a rănit două persoane.

ADVERTISEMENT

“Ocupanţii ruși au distrus cinci patinoare de la începutul războiului”, a anunțat federația pe Telegram, listând arena de hochei Drujba (regiunea Donețk), arenele din Mariupol și Melitopol, Palatul de Gheață din Severodonețk, iar acum arena Altair din Drujkivka.

Directorul general al clubului de hochei Donbas, Fedor Iljenko, a scris pe Facebook că locul era mai mult decât o clădire, deoarece a găzduit cea mai mare Şcoală de hochei și patinaj artistic din Ucraina.

ADVERTISEMENT

În acelaşi timp, marţi, Kievul a anunțat că forțele sale au ucis sau rănit aproximativ 500 de soldați ruși într-un atac de artilerie în regiunea Herson din sudul Ucrainei.

“Pierderile inamicelor se ridică la 500 de morți și răniți”, a anunțat Statul Major ucrainean într-un raport privind atacul din apropierea satului Chulakivka, din ajunul Anului Nou.

ADVERTISEMENT