News

Video. Un urs a fost lovit cu o sticlă, de un bărbat care se afla într-o mașină. Scene care provoacă indignare

Video. Un urs a fost lovit cu o sticlă, pe Transfăgărăşan, de un bărbat care călătorea într-o mașină. Imaginile au ajuns virale.
26.06.2023 | 19:20
Video Un urs a fost lovit cu o sticla de un barbat care se afla intro masina Scene care provoaca indignare
Video. Un urs a fost lovit cu o sticlă. Colaj Fanatik/ Sursa foto Captura Youtube
ADVERTISEMENT

Video. Un urs a fost lovit cu o sticlă, de un bărbat care se afla într-o mașină, în timpul unei călătorii pe Transfăgărăşan. Scenele care provoacă indignare au avut loc duminică. Imaginile au apărut în mediul online, stârnind un val de reacții negative.

Video. Un urs a fost lovit cu o sticlă, de un bărbat care se afla într-o mașină

Incidentul a avut loc pe Transfăgărășan, aproape de barajul Vidraru, acolo unde foarte mulți turiști aleg să își petreacă timpul liber. În imagini se poate observa cum un bărbat, aflat într-o mașină cu numere de Argeș, lovește cu o sticlă un urs care stătea la marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Scena revoltătoare a fost surprinsă de un alt pasager, aflat la bordul unui autoturism care circula în spatele Opelului. Filmulețul postat pe Facebook a provocat reacții tranșante din partea internauților, cei mai mulți dintre aceștia spunând că individul trebuie amendat.

Polițiștii s-au autosesizat în urma imaginilor apărute. Atât șoferul, cât și pasagerul inconștient care a aruncat cu sticla în urs, sunt căutați de oamenii legii. Cel mai probabil, cei doi vor fi sancționați. Mai mult, conform presei locale, conducătorul auto al mașinii Opel nu ar fi avut asigurarea RCA valabilă.

ADVERTISEMENT

Un urs a fost eutanasiat după ce a sărit din parcarea unui mall

Amintim că un alt caz revoltător a avut loc la începutul lunii iunie, în Brașov. Un urs care s-a plimbat timp de câteva zile pe străzile municipiului a ajuns în parcarea supraetajată a mall-ului AFI. La un moment dat, animalul a rămas blocat.

Speriat, a încercat să iasă din mall și a sărit dintr-un balcon. Din nefericire, ursul a suferit răni grave în urma prăbușirii la pâmânt. Primăria Brașov a decis ca animalul să fie eutanasiat din cauza leziunilor serioase.

ADVERTISEMENT

„După ce a urcat la etajul 1 al parcării, a găsit un balcon pe unde a încercat sa iasă. A căzut de acolo și s-a rănit, după care a mers pe strada Română, unde a fost prins de echipa de intervenție.”, a anunțat, la vremea respectivă, Primăria Municipiului Brașov.

„Având in vedere rănile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui. De la intrarea în parcarea mall-lui și până la prinderea lui a fost monitorizat de echipa de intervenție și nu a reprezentat nici un risc pentru brașoveni”, au adăugat autoritățile locale.

ADVERTISEMENT

Și în urma acestui trist incident au existat foarte multe comentarii negative. Oamenii au criticat hotărârea reprezentanților primăriei de a eutanasia ursul, susținând că ar fi putut fi dus la o clinică de specialitate înainte de a fi luată această decizie.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie