News

Video viral. Cum l-a ironizat actrița Jennifer Aniston pe Donald Trump în ziua alegerilor din SUA

04.11.2020 | 14:28
Video viral Cum la ironizat actrita Jennifer Aniston pe Donald Trump in ziua alegerilor din SUA
ADVERTISEMENT

O postare a actriței americane Jennifer Aniston a devinit virală pe Facebook. Artista este o susținătoare înrăită a drepturilor omului, a egalității și a decenței, lucruri pe care le consideră a fi în opoziție cu candidatul Partidului Republican, Donald Trump. Ea a distribuit un filmuleț în care Trump este ironizat.

Jennifer Aniston este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din America, iar clipul postat recent de frumoasa blondă a devenit viral. Peste 105000 de oameni au reacționat și peste 10000 au și comentat respectivul videoclip.

ADVERTISEMENT

Actrița îndeamnă oamenii să iasă la vot și, într-o postare anterioară, a spus public pe cine a votat și principiile care au îndemnat-o să facă această alegere. Respectiva postare are aproximativ 4 milioane de aprecieri pe Instagram.

Jennifer Aniston, videoclip zeflemitor la adresa lui Donald Trum

Videoclipul de mai sus il prezintă pe Donald Trump la bordul unei corăbii care stă să se scufunde. Totodată, putem vedea secvențe ale unor declarații controversate făcute de președintele american și alți susținători ai acestuia, dar și abuzuri ale forțelor de ordine asupra populației.

ADVERTISEMENT

Melodia aleasă este și ea una cu versuri reprezentative pentru a ironiza situația de mai sus, „White Flag” a cântăreței Dido, descrie, în refrenul piesei, cum Trump o să se scufunde cu corabia respectivă.

Postarea a creat un adevărat război între urmăritorii vedetei de pe Facebook. Unii dintre ei s-au amuzat copios, au comentat și apreciat simțul umorului actriței, dar au fost și guri rele care nu au fost de acord cu modul în care aceasta vede lucrurile. În total, peste 105000 de reacții, 10000 de comentarii și 19000 de redistribuiri a adunat postarea respectivă.

ADVERTISEMENT

O altă imagine a artistei care a devenit virală a fost cea în care își explică alegerile și îndeamnă lumea să iasă la vot. Fotografiile și mesajul care le însoțește au atras peste 4 milioane de aprecieri pe Instagram. „Am votat pentru Joe Biden și Kamala Harris, deoarece, în acest moment, țara noastă este mai divizată ca niciodată. Acum, câțiva bărbați aflați la putere decid ce pot și ce nu pot face femeile cu propriul lor corp. Actualul nostru președinte a hotărât că rasismul nu este o problemă. A ignorat în mod repetat și public știința … au murit prea mulți oameni.

Vă îndemn să vă gândiți bine cine va fi cel mai afectat de aceste alegeri dacă rămânem pe calea pe care o urmăm acum … fiicele voastre, comunitatea LGBTQ +, frații și surorile noastre negre, vârstnicii cu probleme de sănătate și viitorii tăi copii și nepoți (care vor fi însărcinați cu salvarea unei planete pe care conducerea noastră refuză să o creadă că o rănește). ⠀

Tot acest lucru nu e despre un singur candidat sau o singură problemă, ci e despre viitorul acestei țări și al lumii. Votează pentru egalitatea drepturilor omului, pentru dragoste și pentru decență.”, este mesajul lui Aniston de pe Instagram.

Tags: