Life

Kanye West, criticat de Jennifer Aniston pentru candidatura la președinția SUA: ”Votați pentru decență!”

28.10.2020 | 23:33
Kanye West criticat de Jennifer Aniston pentru candidatura la presedintia SUA Votati pentru decenta
ADVERTISEMENT

După ce și-a anunțat candidatura la președenția Statelor Unite ale Americii în luna iulie, rapperul a șocat o lume întreagă. Ulterior, în mediul online au apărut diverse glume referitoare la candidatura lui, iar anumite vedete de la Hollywood au reacționat.

Printre cei care se opun candidaturii celebrului artist, se numără și actrița Jennifer Aniston, care îi îndeamnă pe americani să voteze responsabil și să nu trateze alegerile ca pe o glumă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, controversatul rapper nu s-a putut abține, așa că i-a dat replica celebrei actrițe în stilul său caracteristic, uimindu-i pe internauți cu afirmațiile sale ieșite din comun.

Kanye West, criticat de Jennifer Aniston pentru candidatura la președinția SUA: ”Votați pentru decență!”

Kanye West este renumit pentru tulburările sale bipolare și pentru reacțiile șocante pe care le-a avut de-a lungul timpului, motiv pentru care candidatura sa la președinția SUA i-a surprins total pe americani. Ulterior, diverse vedete au reacționat, unele fiind în favoarea candidaturii acestuia, altele opunându-se categoric.

ADVERTISEMENT

Jennifer Aniston face parte din categoria celor care nu susțin candidatura lui Kanye West, îndemnându-i pe americani să nu ia alegerile prezidențiale în derâdere și să fie conștienți de importanța votului. Îndrăgita artistă a declarat, în cadrul unui interviu, că este necesar ca lumea să voteze pentru egalitate și decență, acestea fiind valori care nu par a fi promovate de Kanye.

„Nu e vorba de un candidat sau altul, ci despre viitorul acestei țări și a lumii. Votați pentru egalitate, drepturile omului, pentru dragoste și pentru decență. PS: Nu e amuzant să votați cu Kanye. Nu știu cum s-o zic altfel. Vă rog să fiți responsabili.” a spus Jennifer Aniston.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, rapperul a reacționat printr-o postare pe rețelele de socializare cu o captură de ecran cu un articol referitor la interviul acordat de actriță, alături de un mesaj ironic:

„Woow..interviul acela Rogan i-a cutremuraaaat”, a scris Kanye West în dreptul postării.

Kanye West a făcut trimitere la interviul „The Joe Rogan Experience” pe care l-a acordat în urmă cu puțin timp și care a durat aproximativ 3 ore. În cadrul interviului, artistul a oferit informații despre planurile sale de viitor și modalitatea prin care vrea să facă o schimbare în America, dar și despre problemele sale psihice.

ADVERTISEMENT

„Muzica este mai mare și mai influentă decât politica. M-am simțit ca un pastor pentru o biserică de 100.000 de oameni”, a declarat Kanye West.

Pe parcursul campaniei electorale, cântărețul a declarat public că vrea să divorțeze de soția sa, Kim Kardashian, dezvăluire care a șocat o lume întreagă. Ulterior, a făcut mărturisiri șocante cu privire la soacra lui, iar, de-a lungul timpului, a fost implicat în scandaluri cu multe persoane influente de la Hollywood. Recent, acesta s-a filmat chiar în timp ce urina pe unul dintre premiile Grammy, în semn de protest, gest care i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

De nenumărate ori, soția sa a ieșit public în fața presei pentru a lămuri lumea cu privire la reacțiile impulsive și nejustificate ale partenerului său, punând totul pe seama tulburărilor sale mentale. Vedeta a făcut apel la empatia oamenilor, mărturisind că este foarte greu să ai grijă de o persoană care suferă de bipolaritate.

În plus, Kanye West a fost acuzat că ar fi primit mită pentru a candida împotriva lui Joe Biden și pentru a-l ajuta pe Donald Trump, pe care l-a susținut în urmă cu 4 ani la președinția Statelor Unite. Artistul a răspuns acuzațiilor, declarând că nu ar putea fi plătit pentru așa ceva, de vreme ce oricum are mai mulți bani decât ar avea actualul președinte al Americii.

ADVERTISEMENT