Sport

Video viral! Mateo Kovacic, „trădat“ pentru Lunin de cel mai bun prieten, Antonio Rüdiger, în Manchester City – Real Madrid!

Mateo Kovacic a fost „trădat“ de cel mai bun prieten al său din fotbal, Antonio Rüdiger, chiar la runda de penalty-uri care a decis cine ajunge în semifinalele Ligii Campionilor.
18.04.2024 | 16:02
Video viral Mateo Kovacic tradat pentru Lunin de cel mai bun prieten Antonio Rudiger in Manchester City  Real Madrid
Antonio Rudiger l-a trădat pe Mateo Kovacic pentru a-l ajuta pe Lunin / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Real Madrid a trecut de Manchester City, într-o manieră nu foarte convingătoare, dar suficientă pentru a ajunge în semifinalele competiției. Antonio Rüdiger, pe baza prieteniei cu Mateo Kovacic, l-a citit pe croat și și-a ajutat echipa împotriva „cetățenilor“.

Mateo Kovacic – Antonio Rüdiger, prieteni în timpul liber, rivali pe teren

Primele 90 de minute ale partidei au adus un scor de egalitate, 1-1, unde au înscris Rodrygo și Kevin de Bruyne. Prelungirile nu au mai adus schimbări de scor, iar penalty-urile au fost inevitabile.

ADVERTISEMENT

Manchester City a deschis loviturile de departajare prin golul lui Julian Alvarez, iar Modric a ratat pentru madrileni. Bernardo Silva a bătut lamentabil penalty-ul, iar Jude Bellingham le-a adus avantajul spaniolilor.

A venit rândul lui Mateo Kovacic să bată, iar Antonio Rüdiger, cel mai bun prieten al croatului, l-a ajutat pe Andryi Lunin să apere. Portarul ucrainean, despre care Alexandru Vlad povestea că au fost colegi de cameră, i-a parat lovitura lui Kovacic.

ADVERTISEMENT

Secretul a fost Antonio Rüdiger, inger si demon pentru Real, care i-a arătat colțul lui Lunin, chiar de la jumătatea terenului. Germanul l-a „trădat“ pe prietenul croat, iar acesta și-a îngropat echipa, care n-a mai fost în stare să întoarcă soarta penalty-urilor.

Într-un scurt interviu de pe canalul de YouTube al lui Real Madrid, Antonio Rüdiger a fost întrebat cine este cel mai bun prieten al lui din fotbal: „Prietenul meu cel mai bun în fotbal este Mateo Kovacic, clar“.

ADVERTISEMENT

Mateo Kovacic, față în față cu echipa care i-a adus faima

Mateo Kovacic s-a aflat într-o postura cel puțin specială, fiind vorba despre un meci contra fostei sale echipe. Acum la Manchester City, croatul a mai trecut și prin curtea lui Chelsea după ce a plecat din Madrid.

În tricoul „galacticilor“, Mateo Kovacic a cucerit trei trofee Champions League, două Mondiale ale Cluburilor, două Supercupe UEFA, un titlu în La Liga și Supercupa Spaniei. Croatul a petrecut la Madrid 3 ani, și-a făcut parte din generația văzută drept cea de aur a madrilenilor.

ADVERTISEMENT

În total, croatul a strâns 109 meciuri în tricoul lui Real Madrid, pentru care a și înscris de 3 ori. De asemenea, acesta a oferit 8 asisst-uri și a avut o cota maximă de 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT