Sport

Viitorul şi Farul Constanţa au fuzionat: “Pentru mine este un moment emoționant!”. Hagi revine pe bancă

Viitorul şi Farul Constanţa fuzionează în mod oficial. Gheorghe Hagi revine pe banca tehnică în noul sezon.
21.06.2021 | 12:23
Viitorul si Farul Constanta au fuzionat Pentru mine este un moment emotionant Hagi revine pe banca
ADVERTISEMENT
21-06-2021
09:38

Gheorghe Hagi: "Împreună putem deveni cei mai buni"

“Vreau să mulţumesc tuturor celor care au contribuit la acest proiect. Îi mulţumesc lui Ciprian care a înţeles că acesta este drumul cel mai bun. Am crescut şi eu la Farul, este echipa care m-a format. Trebuie să fiu responsabil, vor veni greutăţi mai multe. Reprezentăm toată Dobrogea, fiecare suporter trebuie să fie mândru de această echipă. Trebuie să fim cei mai buni. Trebuie să facem o echipă mare. Îmi place să câştig, dar nu va fi uşor. Împreună putem deveni cei mai buni”, a spus Gică Hagi. 

21-06-2021
09:32

Ciprian Marica: "Nu visam la această zi, să devin partener cu idolul copilăriei mele"

“Mă bucur să fiu în această zi aici, o zi istorică. Le mulţumesc în primul rând suporterilor. Mulţi dintre ei au avut încredere, unii dintre ei nu au avut încredere. Azi i-am convins că interesele mele erau despre fotbal şi performanţă. Am fost motivat să mă depăşesc. Poate aş fi putut să fac lucrurile mult mai bine şi mă bucur că avem alături de noi legendele Farului. La mulţumesc foştilor conducători. Nu visam la această zi, să devin partener cu idolul copilăriei mele”, a spus Ciprian Marica. 

21-06-2021
09:28

Vergil Chiţac, primarul Constanţei: "Gică Hagi, Ciprian Marica și Gică Popescu și-au numit forțele"

“Azi e solstițiul, dar și ziua Farului. Se naște noul clubul Farul Constanța. Orașul și constanțenii au nevoie de Farul, Liga 1 are nevoie de Farul. E un simbol. Azi e cea mai fericită zi din fotbalul constanțean, după multă vreme. Astea se datorează lui Gică Hagi, Ciprian Marica și Gică Popescu pentru că și-au numit forțele. Acesta fuziune este un moment istoric”, a spus primarul Constanţei. 

Viitorul şi Farul Constanţa fuzionează în mod oficial. Gică Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica, Tibi Curt, Mihai Lupu, președintele CJ Constanța şi Virgil Chițac, primarul oraşului sunt prezenți la conferința de presă.

Viitorul şi Farul Constanţa fuzionează! Gică Hagi va fi noul antrenor

Gică Hagi va fi antrenorul echipei, Gică Popescu va fi preşedintele formaţiei Farul Constanţa, iar Tibi Curt va ocupa funcţia de vicepreşedinte.

ADVERTISEMENT

Formaţia va avea trei acţionari: Gică Hagi și Ciprian Marica și Zoltan Iasko.

VEZI VIDEO CONFERINŢA DE PRESĂ: 

Gică Popescu: “Cred că această fuziune, între cele mai importate branduri din sportul dobrogean”

Gică Popescu a declarat: „Pentru mine este un moment emoționant. Cred că această fuziune, între cele mai importate branduri din sportul dobrogean, este cea mai importantă mișcare din sportul de aici.

Pentru mine, ca președintele Farului, are o dublă însemnătate: fuziunea celor mai importate branduri dobrogene și întoarcerea lui Hagi pe bancă.

ADVERTISEMENT

Această ideea a început acum un an de zile când mă gândeam cu Hagi ce putea face pentru a unifica mișcarea fotbalistică dobrogeană. Cele două galerii se vor uni.

Va exista un singur nume, un singur brand: Farul. Toate echipele de la juniori se vor numi Farul. Academia Gheorghe Hagi se va ocupa de copiii între 8 și 13 ani. Toți juniorii vor fi în pepiniera Farului”, a spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

“Pornind de la tradiția fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul”

Viitorul a emis un comunicat de presă în care anunţă fuziunea în mod oficial, în cadrul conferinţei de presă:

„Vă anunțăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănțean – Împreună suntem mai puternici – prin care ne dorim să fim cei mai buni! Luni, 21 iunie, de la ora 12.00, la Sala Viena (zona SPA) de la Hotelul Iaki din Constanța, vom organiza o conferință de presă la care vor participa, alături de toți cei implicați în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănțean precum și reprezentanți ai suporterilor noștri.

ADVERTISEMENT

Pornind de la tradiția fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul și a duce această iubire a tuturor suporterilor constănțeni la nivelul pe care cu toții îl dorim”. 

ADVERTISEMENT